פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים אוקיי אז ככהיש לי על המחשב שתי הארדיסקים אחד סי אחד אי רציתי להוסיף עוד הארדיסק יש לי שלוש מקומות על המחשב ,הכנסי את ההארדיסק הרכבתי אותו טוב כמו שצריך והוא עשה בעיות הוא לא עלה אז נינתקתי את אי וחיברתי אותובמקומו כדי לראות אם הבעיה בהארדיסק, עכשיו ההארד דיסק עלה אבל במקום שיהיה עליו 43 ג'יגה נהיה עליו 2 ג'יגהאוקיי אני באתי להעיף אותו לשים בחזרה את אי הרגיל שלי כי ויתרתי כבר , עכשיו ההארדיסק אי הרגיל שלי לא עולהשאני בא להכנס אליו זה רושם ליThe Disk In Drive E Is Not FormattedDo You Want Format It?ולעשות יס או נו ולפי מה שאני מבין זה אומר למחוק את הכונן?!היה לי על הכונן הזה דברים מאוד חשובים ואני לא רוצה לוותר עליו האם מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי תודהה מראש
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים דבר ראשון... תשנה את הכותרת בדיון שלך כך שתהיה אינפורמטיבית... אם לא תעשה כן, יסגרו את הפוסט ואף אחד לא יענה (יש כפתור עריכה למעלה...).לגבי הבעייה.. תתאר ביותר פירוט, זה דיסקים SATA או ATA רגילים ? יש לך עוד דברים כמו כונני CD או DVD ? שיחקת עם ה JUMPERS ? אתה בטוח שחיברת הכל נכון ?
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר אוקיי אז ככה יש לי כן שניהם ATA לא משו מיוחדיש לי עוד צורב על המחשב וזהוחיברתי הכל כמו שהיה לפני שניסיתי לשים תחדש
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים תנסה לחבר רק את 2 הדיסקים, אחד לכל צמה, בלי משהו אחר ולשים אותם ב JUMPERS כ SINGLE ולראות אם זה עובד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.