פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים אח שלי התקין פיירפוקס ועכשיו הקיצורים שהיו לי על המקלדת שהפנו לאתרי אינטרנט לא עובדים כבראז נמאס לי מזה ולכן מחקתי את פיירפוקס, ועכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל קיצור לאתר אינטרנט/כותב כתובת של אתר במקום כמו Run (בstart menu ואז run) אז הוא נותן לי הודעת שגיאה:www.***.comThe specified path does not exist.Check the path, and then try again.[/leftואז אני לוחץ על OK ולא קורה עוד שום דברעכשיו רציתי לדעת איך אפשר לתקן את זה כך שזה יפעיל כבררת מחדל את IEהאמת אני רוצה להתקין פיירפוקס ואז לעשות שIE יהיה ברירת מחדל, אז איך עושים את זה?תודה לכל העוזרים
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים open internet options, under "programs" tab check the "internet exploer should ..." run the explorer again, it will open a dialog box - choose "ok"
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים מחבר been there, tried that, didn't work and still doesn'tשום תיבה ששואלת אותי אם להפוך אותו לדפדפן ברירת מחדל לא עולהניסיתי לבטל את זה ואז שוב להחזיר וכל מיני ולעשות ריסטרטים וכו', לא עוזר...למישהו יש רעיון אחר?(אגב יש לי XP SP1,אם זה חשוב ולמישהו אכפת בכלל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.