פורסם 2005 בפברואר 920 שנים תשמע, הדרך היחדיה שאני מכיר להוציא ניטים זה בכוח..עם מברגה\מקדחה\דרמל\פלייראני ממליץ על מברגה עם מקדח עם מקדח קצת יותר גדול מהחור של הניט
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים מחבר בשביל לשים את הניט צריך מכשיר מיוחד וניט חדש. זה לא בעיה יש ליאבל מאיזה צד קודחים?
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים זה לא עד כדי כך משנה נראה לי..אני קודח מהצד החיצוני לאט ובזהירות (תזהר שלא תיפול לך "נסורת" על הלוח אם)זה ממש פשוט
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים אם יש לך את הקיט של הדרמל של וולף אז יש שם מקדח הוא מתאיםלעבודה הזאת! פשוט תקדח עם המקדח בתוך החור של הניטבהצלחה..!
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים תעשה ח-י-פ-ו-ש , כבר ענו על שאלה זאת בעבר,ואם אתה קודח ת'ניטים,עדיף לך להוציא את כל תכולת המארז ..
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים מחבר K תודהובאמת יש לי את הדרמל של WOLF שאתמול קניתי אז אני אראה את המקדח... הגיעו איתו 2...אני אנסה. תודהאם זה יצליח, אז אני אעשה חלון בגג, בספק וגם אוסיף מאוורר בגג. TT90 SF
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים K תודהובאמת יש לי את הדרמל של WOLF שאתמול קניתי אז אני אראה את המקדח... הגיעו איתו 2...אני אנסה. תודהאם זה יצליח, אז אני אעשה חלון בגג, בספק וגם אוסיף מאוורר בגג. TT90 SFעם איזה מקדח צריך להשתמש הקטן או הגדול?
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים מחבר נראה לי הקטן, הוא בדיוק מתאים לחורעדיין לא ניסיתי להוצאיא אותםךמחר אני אנסהבינתיים אני קצת התחלתי ללמוד לחרוט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.