עבור לתוכן

שוחרר EXEEM 0.21 חדש בלי SPYWARE !!!

Featured Replies

פורסם

http://www.exeem.com/

eXeem Public Beta version 0.21 has been released. Most of the bug fixes were done to the network system (nodes). We have also fixed the search crash bug. We added a stop function to New files and we are testing out html type of ads in the program. In this release you will not get any mandatory third party software installed with eXeem.

סוף סוף אפשר להוריד ולנסות :) בגרסא הזאת אין את ה CYDOOR..

פורסם

אני עדיין לא מבין ממה כולם מתלהבים מהexeem?!?!, השתמשתי בו בבצפר ואני לא רואה בו שום שינוי מהאימיול\BT,

כל דבר שניסיתי להוריד ממנו ממש לא יורד, אולי בגירסא בלי הספייוור יש שינוי...?

פורסם

נחכה עם זה עוד קצת

בינתיים יש את AZEURES, וכל מיני אתרי torrents.

לא אהבתי את 0.20, נחכה לשינוי מהותי, ל0.30

פורסם

אני נאמן לביטורנדו, בינתיים אף אחד לא ממש מתלהב מהאקסים ::)

פורסם

גם אני לא התהלבתי יותר מדי מה-Exeem , אזוראוס מספיק לי.

פורסם

Since the last LHeMule, im not gonna be hasty anymore.

I better wait till' you guys try it out, if its good, i'll try it aswell - you first tho ;)

פורסם

Since the last LHeMule, im not nognna be hasty anymore.

I better wait till' you guys try it out, if its good, i'll try it aswell - you first tho  ;)

גם לך זה עשה בעיות?
פורסם

מצטער על התגובה באנגלית, קודם הייתי בבי"ס.

וכן, האימיול החדש של ליון היה אחת המכות הגדולות שנחתו עליי, הלך לי הקרדיט המעולה שאספתי במשך זמן רב, המהירות הייתה על הפנים, ובכלל הכל נדפק אצלי...

אני לא מתכוון להיות פזיז יותר בקשר לתוכנות חדשות עד שאני לא רואה תוצאות בשטח.

פורסם

ה EXEEM סבירה למדי, אבל יש לה מחלות ילדות.

אין לה עדיין הרבה משתמשים ולא תמיד אפשר למצוא קובץ שרוצים. גם אם כבר מוצאים אז אין המוני אפשרויות כמו ב EMULE אלא רק 2-3.

מצד שני כשזה כבר מצליח אז היא טסה ואפשר להוריד בקצבים של 70-80K לשניה (לא תמיד).

גירסה 0.21 תיקנה כמה באגים והיא מתחברת עכשיו לרשת יותר בקלות ובלי הודעות שגיאה ב MESSAGE LOG. מצד שני עדיין מופיעות בה פרסומות בתחתית. זה לא CYDOOR ?

פורסם

ה EXEEM סבירה למדי, אבל יש לה מחלות ילדות.

אין לה עדיין הרבה משתמשים ולא תמיד אפשר למצוא קובץ שרוצים. גם אם כבר מוצאים אז אין המוני אפשרויות כמו ב EMULE אלא רק 2-3.

מצד שני כשזה כבר מצליח אז היא טסה ואפשר להוריד בקצבים של 70-80K לשניה (לא תמיד).

גירסה 0.21 תיקנה כמה באגים והיא מתחברת עכשיו לרשת יותר בקלות ובלי הודעות שגיאה ב MESSAGE LOG. מצד שני עדיין מופיעות בה פרסומות בתחתית. זה לא CYDOOR ?

לפי טענות האתר זה לא CYDOOR אלא פרסום רגיל... סביר להניח שזה נעזר ברכיב של תוכנת פרסונות לזיהיו הפרסומת המתאימה (אולי לפי IP) ואולי אף רכיב של CYDOOR, אבל זה לא SPYWARE, ז"א הרכיב שבתוכנת EXEEM שאחראי על הפרסומות לא אמור לעקוב אחר הפעילות במחשב.

פורסם

אני לא הבנתי מה הקטע של הביטורנט...

פורסם
  • מחבר

אני לא הבנתי מה הקטע של הביטורנט...

מה יש להבין ? עוד תוכנות P2P ... יתרון: מהירות גבוהה יחסית ל P2P אחרים... חסרון: אין אתרי חיפוש מובנים בפרוטוקל כמו ב EMULE (והשרתים לא מחוברים ברשת ביניהם).... EXEEM אמור בסוף לפתור את כל החסרונות של BITTORRENT בדרך הנכספת להורדת דברים לא חוקיים....

פורסם

מצטער על התגובה באנגלית, קודם הייתי בבי"ס.

וכן, האימיול החדש של ליון היה אחת המכות הגדולות שנחתו עליי, הלך לי הקרדיט המעולה שאספתי במשך זמן רב, המהירות הייתה על הפנים, ובכלל הכל נדפק אצלי...

אני לא מתכוון להיות פזיז יותר בקשר לתוכנות חדשות עד שאני לא רואה תוצאות בשטח.

לי קרה אותו הדבר, הלך לי כל הקרדיט :s07:
פורסם

eXeem 0.21 הרבה יותר יציבה מהגרסא הקודמת וסוף סוף גם מחזירה תוצאות!

פורסם
  • מחבר

גם לי היא עובדת, במהירות סבירה גם... אולי עכשיו שאין SPYWARE יותר אנשים יתקינו ויהיה מאגר יותר גדול..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים