פורסם 2005 בפברואר 920 שנים כן .התקנתי FREE REGIONצורב הDVD שלי פועל כשורה קורא חופשי את אותו סרט אשר הכונן אינו קוראהכונן הוא LG GDR 8162B מה עושים?תודה
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים מחבר תודה רבה לך על עזרתךהאם אתה יכול להפנות אותי מהיכן מורידים FIRMWAREןמדריך כיצד עושים זאתתודה
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים מחבר לא צורב ה DVD קורא את הסרט ללא בעיותואילו כונן ה DVD אנו קורא את הסרטהתוכנה REGION FREE עובדת ברקע כל הזמן ומראה ששני הכוננים נמצאים "בפיקוח"תודה
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים תתקין את התוכנה any dvd והיא תעשה את העבודה בלי הרבה בעיות ואתה לא תרגיש בכלל שהיא עובדת - בהרבה יותר טובה מ dvd region free או הגרסא העשירה שלה- dvd idle - שמהן התאכזבתי נורא.
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים נועם יש לי בדיוק את אותה הבעיהאני לא חושב שהפתרון הוא תוכנה ניסיתי את כל התוכנות והדיוידי פשוט מסרב לזהות דיסקים מקוריים עם סרטים ומתייחס אליהם כאילו אין דיסק בדיוידיאין לי מושג מה הפתרון
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים מחבר nondos תודה רבה לך על עזרתךנראה שאחליף כונן ככלות הכל המדובר ב 150 ש"חהשאלה היא האם התופעה תחזור?תודה
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים אני מתכוון לקנות דיוידי רגיל בימים הקרובים מקווה שהוא לא יעשה בעיות כי גם הפלייסטיישן 2 עם ציפ שלי עושה בעיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.