פורסם 2005 בפברואר 820 שנים שלום רב,מחשב חדש לחלוטין (רכשתי לפני שנה וחצי ונשאר ארוז) p-4 asus p4r800 זיכרון 512 .התקנתי תוכנה לבדיקהfreemeter ,אחרי כשעתיים עבודה המחשב נכנס להאטה טוטלית בקושי עובר מלניק אחר.התוכנה מראה cpu 100 וסמן אדום.בכדי להמשיך בגלישה אני חייב לאתחל את המחשב .מה הבעיה ? ומה הפתרון?תודה
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים כמעט בטוח שיש לך וירוסים/טרויאנים/תוכנות ריגול.תריץ סריקה עם אנטי וירוס.בנוסף תוריד את HijackThis , תפעיל את התוכנהתלחץ על Do a system scan and save a logfile , תפרסם כאן את הלוג שהתוכנה תתן לך בסוף ואני יגיד לך מה להסיר.
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר תודה על התגובה המהירה ,עשיתי סריקת חיידקים ואין לי ,נסיתי להכנס ללינק אך הוא לא זמין ,בינתיים הורדתי תוכנה לבדיקת המערכת ובזיכרונות היא רושמת Field ValueSuggestion Install more system memory to improve applications performance. Problems & Suggesמה זה אומר ?תודה שוב
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים היא בסך הכל אומרת שאם תוסיף עוד זיכרון למחשב , הביצועים שלך ישתפרו.בכל אופן - הנה לינק מתוקן:http://www.merijn.org/files/hijackthis.zip
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.