פורסם 2005 בפברואר 820 שנים שלום לכולם,אני צריך עזרה בדחיפות. אני קונה מחשב לקרוב משפחה והוא לחוץ מאוד (אני סוגר לו מפרט הערב או מחר גג). יש לי 3 לוחות אם שאני צריך לבחוראחד מהם ואני לא יודע איזה (אני רוצה אחד מהם כי אלו הלוחות היחידים בחנויות שתומכים בpci-e ).בגלל שהקרוב שלי לא ממש מתעסק במחשבים הוא רוצה שאני אקנה את המחשב רק בחנויות האלוהלוחות:asus A8N-SLI Deluxe מחיר: 1150gigabyte K8NXP-SLI מחיר: 1240msi K8N neo4 מחיר: 1030איזה לוח אם הכי טוב?
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים כל הלוחות שרשמת נחשבים טובים. אם אין לך צורך ב SLI אז קח את ה NEO4 .אני אישית הזמנתי לעצמי את ה NEO4 , אם תמיכה קולקטיבית מועילה לך.
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים אני לא הייתי נוגע בשום דבר שקשור ל msiהיו לי 4 לוחות אם שלהם וכול אחד היה יותר דפוק מקודמו לכול אחד היו בגים מפחידים אחד חשב שהוא עובד על 124 מעלות והגשר הצפוני על 0 מעלות ! ??? אני עוד יכול להמשיך אבל נראה לי שהבנתם את הפוענטה
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים NAVIS,מאיפה הזמנת?ובכמה?תודה. וYONCHIH,אולי בעבר עם לוחות ישנים,הסדרות K8NEO של MSI זוכים לפרסים ושבחים בכל העולם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.