פורסם 2005 בפברואר 820 שנים צרבתי דיסק דיוידי אם תוכנה שקיבלתי אם הדיוידי. תוכנה טובה.קיצור זה אם שני תקיות VIDEO_TS AUDIO_TSכמו שצריך.עכשיו אני מכניס את זה לדיוידי של הטלוויזיה.וזה מזהה שזה DVD אבל הוא לא מזהה אותו כאילו שנה אני מחכה והוא לא עושה כלום רק הדיסק רץ בפנים.. ואין אפשרות לפליי הוא לא מצליח ליקרוא אותו. למה??תודה לעוזרים
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים צרבתי דיסק דיוידי אם תוכנה שקיבלתי אם הדיוידי. תוכנה טובה.קיצור זה אם שני תקיות VIDEO_TS AUDIO_TSכמו שצריך.עכשיו אני מכניס את זה לדיוידי של הטלוויזיה.וזה מזהה שזה DVD אבל הוא לא מזהה אותו כאילו שנה אני מחכה והוא לא עושה כלום רק הדיסק רץ בפנים.. ואין אפשרות לפליי הוא לא מצליח ליקרוא אותו. למה??תודה לעוזריםשלושה דברים - האם צרבת בפורמט DVD-VIDEO, האם הדיסק שלך באיכות סבירה ובפורמט DVD-R והאם ה DVD שלך קורא צרובים בכלל DVD-R בפרט?
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר איך אני צורב בפורמט DVD-VIDEO ?הדיסקים מעולים של LG טובים מאוד אם DVD-R (לא שאני יודע מה זה..) הדיוידי שלי כן קורא צרובים אני צורב הרבה VCD על דיסקים רגילים.ואיך אני יודע אם הוא קורא DVD-R ? תודה
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר דוד שלי הביא לי דיסק שהוא צרב בידיוק אם התכנה שאני צרבתי ובידיוק אותו דבר..קיצור אצלי זה לא עבד. ואצלו כן.זה כנראה הדיוידי לא קורא איזה פורמט..מה הוא צריך ליקרוא?ובאיזה עוד פורמטים אפשר ליצרוב..?
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים איך אני צורב בפורמט DVD-VIDEO ?את בוחר בנרו את אפשרות VIDEO DVD, במקום DATA DVD.מעתיק לשם את ספריית ה DVD-VIDEO.סביר להניח שהDVD שלך קורא DVD-R אלא אם הוא ישן מאוד.תן את הדגם אולי אוכל לומר לך.הדיסקים מעולים של LG טובים מאוד אם DVD-R (לא שאני יודע מה זה..) אני מניח שהתכוונת ל עם
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר דקה אני יחפש תחוברת אני יביא לך תדגם.**מה סתומרת מעתיק לשם את סיפריית הדיוידי וידאו.. מה דיסק שכבר צרבתי כאילו?לתוך הססיפרייה שכבר קיימת שם?*זה לא יהיה אותו הדבר?
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים דקה אני יחפש תחוברת אני יביא לך תדגם.**מה סתומרת מעתיק לשם את סיפריית הדיוידי וידאו.. מה דיסק שכבר צרבתי כאילו?לתוך הססיפרייה שכבר קיימת שם?*זה לא יהיה אותו הדבר?לצרוב DVD חדש.התבלבלתי התכוונתי ל בנרו לפתוח אפשרות DVD-VIDEO ולהעתיק לשם את ספריית ה TS_VIDEO ו TS_AUDIO (שבדרך כלל ריקה).
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר הדגם הוא LG dv4941pואני שואל שזה ישנה משהו אם אני יעתיק את הסיפריה שצרבתי לתוך הסיפרייה בנרו?
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים ואני שואל שזה ישנה משהו אם אני יעתיק את הסיפריה שצרבתי לתוך הסיפרייה בנרו?דבר ראשון, איך יצרת את הדוידי?יש תוכנות שלא עושות את זה טוב.
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים דבר ראשון הנגן שלך לפי משתמשים אחרים תומך בכל הפורמטים + -.http://www.videohelp.com/dvdplayers.php?DVDname=LG+dv4941p&Submit=Search&Search=Search&country=&orderby=Name&hits=25דבר שני זה שהדיסקים של LG לא אומר בהכרח שהם טובים.דבר שלישי, תוריד תוכנה בשם DVDSHRINK מפה:www.dvdshrink.comתפתח איתה את הספריה VIDEO TS של ה DVD אותו אתה מנסה לצרוב מההרדדיסק שלך.תלחץ על BACKUP. הוא כבר יצרוב לך ואז תבדוק אם זה מנגן.
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים מחבר דבר ראשון הנגן שלך לפי משתמשים אחרים תומך בכל הפורמטים + -.http://www.videohelp.com/dvdplayers.php?DVDname=LG+dv4941p&Submit=Search&Search=Search&country=&orderby=Name&hits=25דבר שני זה שהדיסקים של LG לא אומר בהכרח שהם טובים.דבר שלישי, תוריד תוכנה בשם DVDSHRINK מפה:www.dvdshrink.comאחי! איזה מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך תודה תודה תודה תודה תודה תודה תותח!!!!!זה פועל!! תודה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!תפתח איתה את הספריה VIDEO TS של ה DVD אותו אתה מנסה לצרוב מההרדדיסק שלך.תלחץ על BACKUP. הוא כבר יצרוב לך ואז תבדוק אם זה מנגן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.