עבור לתוכן

האם הארדיסק ז"ל ואפשר לקבור?

Featured Replies

פורסם

יש לי הארד של 40 ג'יגה, של WD, לפני זמן מה הוא התחיל לעשות לי בעיות, כמו סירוב העתקה על הכונן, הייתה שגיאה שמערכת אומרת שלא ניתן לכתוב עליו, פירמטתי אותו - וגם זה בדרכים קשות ואיטיות, ועכשיו כשאני מנסה להעתיק אליו מהארד אחר הוא מעתיק בלי בעיה, וכשאני מנסה להעתיק ממנו להארד האחר, זמן ההעתקה מתחיל לעלות ולרדת, והעתקה נמשכת הרבה זמן ממש הרבה יחסית להעתקות עם הארדים אחרים, ניסיתי לעשות לו פרמוט מלא אך ללא הצלחה..

הצלחתי פרמוט מהיר..ניסיתי לאחות אותו והצלחתי, בדקתי עם בודק שגיאות והוא לא מצא כלום, אך כאשר אני מנסה לעשות פרמוט מלא, לוקח לו ממש הרבה זמן, יום אחד השארתי אותו ללילה לפרמט, ובבוקר הוא הגיע ל99 אחוז ושם נקתע - הניסיון הזה היה תחת וינדוס אקס פי.

ניסיתי להעביר למחשב אחר, כמובן החלפתי גם כבל דטה וגם לא הייתה הצלחה, במחשב האחר ניסיתי לפרמט עם הדיסק של אקס פי, הוא הגיע לי ל7 אחוז אחרי שעתיים בערך התייאשתי וכיביתי מרוב עצבים.

אז מה אתם אומרים? יש עוד מה לנסות או שכדאי כבר לשלוח אותו לבית קברות?

פורסם

יש לי הארד של 40 ג'יגה, של WD, לפני זמן מה הוא התחיל לעשות לי בעיות, כמו סירוב העתקה על הכונן, הייתה שגיאה שמערכת אומרת שלא ניתן לכתוב עליו, פירמטתי אותו - וגם זה בדרכים קשות ואיטיות, ועכשיו כשאני מנסה להעתיק אליו מהארד אחר הוא מעתיק בלי בעיה, וכשאני מנסה להעתיק ממנו להארד האחר, זמן ההעתקה מתחיל לעלות ולרדת, והעתקה נמשכת הרבה זמן ממש הרבה יחסית להעתקות עם הארדים אחרים, ניסיתי לעשות לו פרמוט מלא אך ללא הצלחה..

הצלחתי פרמוט מהיר..ניסיתי לאחות אותו והצלחתי, בדקתי עם בודק שגיאות והוא לא מצא כלום, אך כאשר אני מנסה לעשות פרמוט מלא, לוקח לו ממש הרבה זמן, יום אחד השארתי אותו ללילה לפרמט, ובבוקר הוא הגיע ל99 אחוז ושם נקתע - הניסיון הזה היה תחת וינדוס אקס פי.

ניסיתי להעביר למחשב אחר, כמובן החלפתי גם כבל דטה וגם לא הייתה הצלחה, במחשב האחר ניסיתי לפרמט עם הדיסק של אקס פי, הוא הגיע לי ל7 אחוז אחרי שעתיים בערך התייאשתי וכיביתי מרוב עצבים.

אז מה אתם אומרים? יש עוד מה לנסות או שכדאי כבר לשלוח אותו לבית קברות?

תנסה LOW LEVEL FORMAT.

למרות שלדעתי הוא ז"ל

פורסם
  • מחבר

שטו תקויה low level format ויותר חשוב איך עושים את זה?

פורסם

שטו תקויה low level format ויותר חשוב איך עושים את זה?

חיפוש קצר בגוגל העלה את האתר הבא אשר אפילו היה הראשון בתוצאות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חברים, אנסה בהחלט..

אחזור עם תשובה בעוד זמן מה.

פורסם
  • מחבר

activesmart אמר שהארד שלי נפטר ויש להחליף אותו מיידית

08 February 2005 16:34:54 :: ALERT

WARNING! The drive WDC WD400EB-00CPF0, 40.0 GB [s/N:WD-WMAAT7434411] indicated a S.M.A.R.T. error condition.

Immediately back-up your data and replace this hard disk drive!

A failure may be imminent.

בכל מקרה אנסה עם התוכנה של WD נראה אולי יצליח משו..

ד"א כשעכשיו הסתכלתי על הארדדיסק ראיתי שיש לו עוד אחריות יש מדבקה וכתוב עליה

silver והאחריות היא עד ה7/2005

האם יש באפשרותי להחליפו אצל הספק או משהו? SILVER אומר משהו? אין לי חשבונית עליו, ולא ידוע לי מאיזה חנות נקנה, חבר הביא לי אותו מערמה של כמה חלקים שהיו אצלו. יש מצב להחליף אצל הספק או היבואן או משהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים