פורסם 2005 בפברואר 820 שנים trillian is surely the best, all the rest just missing key functions...as for ICQ stuff - WAY too many ads, its quite sad, actually.
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר הדיון הוא לא על מירנדה ולא על טריליאן. אני מבקש מידע לגבי icq בבקשה.
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים טריליאן 3 .... חיפשתי את זה ואני רואה שזה בתשלום (לשלם על תכנת מסרים?! לא נראה לי...)אם אני טועה תביאו לי קישור בבקשה
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים טריליאן 3 .... חיפשתי את זה ואני רואה שזה בתשלום (לשלם על תכנת מסרים?! לא נראה לי...)אם אני טועה תביאו לי קישור בבקשהיש את ה BASIC שאתה מוריד מהאתר שלהם בחינם, ויש לו כמעט את כל האופציות, ויש את ה PRO שמוסיף כמה דברים (רשום באתר בדיוק מה) ועולה כסף (ולפי דעתי התוכנה הזו שווה את זה).
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר אם אתם רוצים דיון על טריליאן תפתחו ת'רד משלכם. למה אתם מקלקלים את שלי?
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים וואי תרגע על הקנאות לת'רד כולה שאלו פה כמה שאלו תלא קשורות אל תתעצבן. נראה אותך פעם משוטט בת'רדים ובטעות זורק שאלה- נראה איך יתהפכו עליך אנשים, ואז נראה מה תהיה התגובה.
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים אם אתם רוצים דיון על טריליאן תפתחו ת'רד משלכם. למה אתם מקלקלים את שלי? כמו שזה שמעלי אמר... חוץ מזה שענו לך כבר, תבדוק בעמוד הקודם
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים Whats wrong with ICQ 4 ? i am using it (ver_4.12-lite) it looks good, takes about 2-5MB ... !
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים האם אפשר סוף סוף כבר להגדיר את הפורט להעברת קבצים בICQ החדש? אם לא, אני נשאר עם 2003pro... אגב, הייתי משתמש במירנדה, אם לא היה מצב שחלק מהאנשים לא מסוגלים לקרוא את העברית שאני שולח להם
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים חוץ מזה שבמירנדה או בטרילאן אי אפשר לדבר עם משתמש אחר או לשלוט על מחשב אחר (דרך הMSN) ואני משתמש בזה לפעמים...
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים מכיוון שממשיכים לדבר על זה, אני חייב להגיב ב TRILLIAN 3 PRO אפשר לדבר AUDIO / VIDEO בכל הפורוטוקולים. DXT: ב TRILLIAN אפשר לדבר עם עברית ב ICQ ורואים את זה אצל אחרים (צריך להפעיל UTF-8 באופציות פשוט).
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים האם אפשר סוף סוף כבר להגדיר את הפורט להעברת קבצים בICQ החדש?אם לא, אני נשאר עם 2003pro...זו לא בעיה במירנדה, האנשים שאתה מדבר איתם צריכים להגדיר ב- ICQ שלהם ש- Multilingual support יהיה מכוון ל- Hebrew...
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים אגבב יצא ספייסיקיו לאייסי ליט 5 ? :s05:הייתי משתמש קבוע במירנדה..אחלה עד שזה נמאסס
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים אני לא יודע מה איתכם, אני אישית אוהב את המראה הישן והאפור - פשוט, נוח ולא מסורבל.כל גרסאות ה Xtraz האלה, כאילו שאין לי מה לעשות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.