עבור לתוכן

טיפ קטן להגדיל את שטח העמודים בדפדפן

Featured Replies

פורסם

ל FIREFOX

toolbar2kl.png

ל INTERNET EXPLORER

ieaddrbar4wo.png

---------------------

טיפ מומלץ לקבל יותר שטח מסך בעת הגלישה... ברזולציות של היום (1024 על 768) אין ממש בעיה לעשות כפי שעשיתי בתמונה, ולראות יותר בכל פעם.. מומלץ בחום :)

ב FIREFOX לוחצים על הכפתור הימני על התפריט, CUSTOMIZE , ואז SMALL ICONS, ואז אני גורר את הכל למעלה, ואז מבטל את ה NAVIGATON ו BOOKMARK

ב INTERNET EXPLORER עושים כפתור ימני ב ADDRESS BAR, עושים UNLOCK, גוררים דברים למעלה, ואז עושים LOCK שוב, ומבטלים דברים שלא צריכים כמו ADDRESS BAR וכו'.

התמונות יצאו חתוכות, ניתן לראות פה:

http://img172.exs.cx/img172/5060/toolbar2kl.png

http://img214.exs.cx/img214/7678/ieaddrbar4wo.png

פורסם

ואללה רעיון לא רע בכלל!

אני אנסה.. נראה איך אתרגל :)

פורסם
  • מחבר

לקח לי איזה יום להתרגל, אבל היתרונות ברורים, היום, בכל מחשב שאני יכול אני עושה את זה... מה גם ב FIREFOX כשיש לי את ה TABS זה לוקח יותר מדי מקום מהמסך הכל ביחד :)

הוספתי גם את הפרטים ל INTERNET EXPLORER, אם אתם משתמשים בטיפ הזה, תגיבו בבקשה :)

פורסם

חביב ביותר :)

אנסה את זה. (משתמש בIE)

פורסם

טיפ דיי מובן מאליו אבל לא משנה :)

פורסם
  • מחבר

טיפ דיי מובן מאליו אבל לא משנה :)

כן, רק שאף פעם לא ראיתי בכל האתרי טיפים אותו, אז עשיתי לבד, ועובדה שיש הרבה שלא חשבו על זה עדיין :)

פורסם

אין ספק שזה יעיל, אבל באותה מידה יכולת להגיד שיש לך שיטה שייראו יותר דברים במסך, להעלות רזולוציה :)

לא משנה, העיקר שאנשים נהנים מזה :xyxthumbs:

פורסם

ואם ה"שטח" או איך שאתה קורה לו , משמש לי כמעודפים ? (Firefox)

בכל מקרה למה שאתה "שטח" קוראים לו במוזילה Bookmarks Toolbar

והוא משמש כמעודפים,( למי שמעוניין יש פחות רק להוסיף את המועדפים לתיקייה הזאת Bookmarks Toolbar Folder בתפריט ה Bookmarks.

18ey1.jpg

עריכה:

אבל בכל מקרה תודה על הניסיון לעזור. 8)

פורסם
  • מחבר

ואם ה"שטח" או איך שאתה קורה לו , משמש לי כמעודפים ? (Firefox)

בכל מקרה למה שאתה "שטח" קוראים לו במוזילה Bookmarks Toolbar

והוא משמש כמעודפים,( למי שמעוניין יש פחות רק להוסיף את המועדפים לתיקייה הזאת Bookmarks Toolbar Folder בתפריט ה Bookmarks.

אם תשים לב, למה שעשיתי, בנוסף ל BOOKMARKS, זה הורדתי את ה ADDRESS BAR, ע"י הזזת על הדברים למעלה, כך שגם אם אתה צריך לפעמים את ה BOOKMARKS, עדיין אתה מקבל תוספת אחוזים..... (וגם תעשה SMALL ICONS אם אתה שם את ה NAVIGATION BAR למעלה...)

פורסם

אם תשים לב, למה שעשיתי, בנוסף ל BOOKMARKS, זה הורדתי את ה ADDRESS BAR, ע"י הזזת על הדברים למעלה, כך שגם אם אתה צריך לפעמים את ה BOOKMARKS, עדיין אתה מקבל תוספת אחוזים..... (וגם תעשה SMALL ICONS אם אתה שם את ה NAVIGATION BAR למעלה...)

המממ כן שמתי לב, זה עניין של העדפה, כל אחד איך שנוח לו .

בכל מקרה , טנקס ;)

פורסם

בעע חזרתי למקורי, אני מעדיף נוחות מאשר לחסוך כמה פיקסלים..

פורסם

הממ, יש לי עצה יותר טובה גם לIE וגם לFireFox

לFirefox

תחפשו Extenstion שעושה Auto Hide, יענו מסתיר את כל השורה שאתה לא נמצאה עליה (גם לוקח איזה יום להתרגל אבל זה הרבה יותר נוח)

לIE - תעברו למקסטון - זה מבוסס על IE אז לא יהיה כזה הבדל ושם יש את הפונקציה של Auto Hide בתוך הדפדפן.

פורסם

בחייכם... אל תגידו לי שאף אחד פה לא שמע על הכפתור 'Full Screen'...

פורסם

בחייכם... אל תגידו לי שאף אחד פה לא שמע על הכפתור 'Full Screen'...

זה מבטל לך בערך את כל הפונקצנליות של הדפדפן, אתה לא יכול לעשות כלום..

זה יכול להיות יעיל רק שאתה נמצא על דף יחיד עם הרבה מאוד טקסט, ברגע שאתה צריך להתחיל לעבור בין דפים וכו', זה כבר לא יעיל.

פורסם

תלוי באיזה דפדפן. במקסטון למשל יש לך עדיין את כל הפונקציות בתפריט קופץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים