עבור לתוכן

לכמה אתם מגיעים בהורדה עם תוכנות P2P?

Featured Replies

פורסם

ומישהו יודע איך זורקים אנשים כלומר לא להוריד מהם?

נראה לי שזה בלתי אפשרי כי אימיש רוצה לא לתת לאנשים להעיף אחד את השני באמצע הורדה כי אנחנו ישראלים ;) ;D :lol:

• תגובות 31
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למי שלא יודע אימיש זה תוכנה ישראלית ;)

פורסם

איך אתם מגיעים לכאלה מהירויות טובות?

אני בדר"כ מוריד בסביבות ה-20KB/Sec ,לעיתים אפילו פחות, ואני בוחר באנשים בעלי רוחב הפס הגדול ביותר.

יש באימיש יתרון מהירות על קאזה? כי אני משתמש בקאזה כרגע.

פורסם

איך אתם מגיעים לכאלה מהירויות טובות?

אני בדר"כ מוריד בסביבות ה-20KB/Sec ,לעיתים אפילו פחות, ואני בוחר באנשים בעלי רוחב הפס הגדול ביותר.

יש באימיש יתרון מהירות על קאזה? כי אני משתמש בקאזה כרגע.

קזה המסריחה לא תומכת בADSL והיא מורידה ממש לאט! אני שונא אותה, תשתמש קצת באימש תראה את ההבדל!

פורסם

התחלתי להשתמש באימיש אבל עדיין לא מגיע למהירות טובה.

אני לא מבין איך הגעת ל 200KB\SEC אני בקושי מגרד את ה20KB\SEC.

מהירות ההורדה באימיש היא יחסית למהירות העלאה שאני מקצה? כמו ב eDonkey2000?

פורסם
  • מחבר

לא... בדוק. ההורדה היא עיניין יחסי. יש אנשים שאני מכיר שמרוצים עד הגג מקאזה ואצלי היא לא עוברת את ה 10-20KB. לומת זאת יש אנשים שמתלונים על איימיש ואצלי היא מורידה לםחות מע 100KB. תנסה כמה תוכניות עד שתמצא את זו שמתאימה לך. יש עשרות רבות של תוכנות שיתוף קבצים.

פורסם

מה אתם חושבים על מורפיוס?

זה נכון שזה מוריד גם מקזה ומאד כל מיני תוכנות לשיתוף קבצים?

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא אהבתי את הממשק החדש שלהם. מאז שהם עברו לרשת גנוטלה, הם ממש התדרדרו. ולא - הם לא עובדים עם קאזז\ה כבר ממזמן.

פורסם

תגיד Huber, לא מפריע לך שכל התוכנות האלה מנצלות את המעבד ומשתשמות ב100 אחוזים של משאבי המחשב?

זה מאיט את המחשב בצורה מחרידה.

פורסם
  • מחבר

עם האיימיש זה ל עובר את ה 20%. אני צורב, מוריד קבצים, גולש, שומע מוזיקה והכל עובד תותח.

פורסם

אז אתם אומרים שאיימיש הכי טוב?

הפכתי את הנושא לנושא חם מאד ;D

פורסם

באימש אפשר למצא כל דבר! כל דבר! תוכנה פצצה!

פורסם

אני לא חושב שאפשר למצוא כול דבר-לדוגמא באיימש לא מצאתי WC3(אולי אתם הצלחתם למצוא אבל אני לא)וגם בכבס לא הצלחתי למצוא כלום אבל בחמור פשוט אפשר למצוא הכול-תוכנה סוסה ביותר.

כבס-חמור-סוס :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

אני לא חושב שאפשר למצוא כול דבר-לדוגמא באיימש לא מצאתי WC3(אולי אתם הצלחתם למצוא אבל אני לא)וגם בכבס לא הצלחתי למצוא כלום אבל בחמור פשוט אפשר למצוא הכול-תוכנה סוסה ביותר.

כבס-חמור-סוס :lol: :lol: :lol: :lol:

מה אתה מוריד משם משחקים? אז אם כבר אני כבר יש לי W3 משם!

פורסם

IMESH, EDONKEY וכל השאר הן לא לעניין בכלל.....

לא חוכמה להשיג משחק או סרט כמה ימים אחרי שהוא מופץ. החוכמה זה להשיג אותו שעה אחרי שהוא מופיע ב-ISONEWS ואת זה בחיים לא תעשו דרך התוכנות האלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים