עבור לתוכן

לכמה אתם מגיעים בהורדה עם תוכנות P2P?

Featured Replies

פורסם

צירפתי תמונה של ממוצע ההורדה באיימש (לפעמים זה קצת יותר או קצת פחות אבל זה הממוצע).

באיזו תוכנה אתם משתמשים ובכמה אתם מורידים (לא מקסימום - אני לא מנהל תחרות!)

imesh%2EJPG

• תגובות 31
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

LOL

פורסם

שירים אני מוריד ב-20K וסרטים לפעמים ב-50K ורק במקרה נדיר אני מגיע ל90K

אבל עם מורידים ממשתמש רגיל זה מוריד על 5K

2.png

פורסם

LOL

LOL FOR EVER!

:lol: :lol: :lol: :lol:

אם אתה מוריד 10 קבצים שכל אחד מהם 700 מגה רצוף אתה משוגע! :bash: :bash: :bash: :bash: אם אני מוריד כמה קבצים ביחד באימש אז אני בדרך כלל מגיע ל120-150

החיבור שלי זה בזק בנלאומי 2.5 ADSL ... ואני די מאוחזב שזה כזה איטי.

פורסם

אתה רוצה גם לעשות השוואה עם ה56K שלי? :lol:

פורסם

LOL

LOL FOR EVER!

אם אתה מוריד 10 קבצים שכל אחד מהם 700 מגה רצוף אתה משוגע! :bash: :bash: :bash: :bash: אם אני מוריד כמה קבצים ביחד באימש אז אני בדרך כלל מגיע ל120-150

החיבור שלי זה בזק בנלאומי ADSL 2.5... ואני די מאוחזב שזה כזה איטי.

עשיר...

פורסם

אני תמיד מגיע למקסימום (60K)

בחבילה 0.5 של ADSL :P

פורסם
  • מחבר

LOL FOR EVER!

וזה למה?!

פורסם

אני ממליץ לך להוריד רק 2 קבצים ברצץ, בממוצע 60 KB/S לכל קובץ ואז תסיים יותר מהר את הקובץ ועבור לקובץ הבא וכך אלה...

אבל 5 קבצים ברצף אתה תסיים אותם בעוד איזה חודש :asthanos: ואתה כנראה מוריד כל קובץ ב20 KB אם אני לא טועה... (הקובץ בתמונה תופס חצי מהפס... 150-50 נשאר לך עוד 100 לאיזה 4 קבצים... ואז זה איטי רצח...

זאת רק עצה... ;)

פורסם
  • מחבר

תודה על הרצון הטוב, אבל אני יודע להסתדר ;)

פורסם

מישהו יודע מה המהירות המקסימלית שאפשר להגיע איתה עם קובץ אחד? אני בקושי מצליח להוריד על 60KB/s וזה קצת...

פורסם
  • מחבר

60KB לקובץ אחד זה טוב! אני מוריד במעל 140 כי אני מוריד כמה קבצים במקביל...

פורסם

עכשיו הורדתי 3 קבצים ביחד וזה עמד לי על 200! איזה ענק זה! (עכשיו אפשר לראות את ספידרמן... :smoke: :hat::hi::jump: )

פורסם

מישהו יודע למה אימש מחפשת ומורידה מאנשים בלי רשותי? כלומר כשאני מוריד קובץ אז אימש עושה לבד מבלי שלחצתי על ACCELERATE?

ומישהו יודע איך זורקים אנשים כלומר לא להוריד מהם?

פורסם
  • מחבר

קצת קשה לי להבין את השאלות שלך... למה שלא תחפש אוטומטית את הבנאדם עם הכי הרבה רוחב פס להוריד ממנו? איך זה חיסרון?!

ולגבי ממי להוריד, אתה לא שולט על זה (ולמה שתרצה?!).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים