פורסם 2005 בפברואר 720 שנים בוא נגיד ויש לי פנטיום 3, אני רוצה להוסיף לו עוד זכרוןרוב הפעמים הוא מזהה לי אותו במקום 128 רק 64. תמיד חצי מהכמות זכרון.אני יודע שזה קשור ל DOUBLE SIDED וכו'...השאלה שלי היא האם יש דרך לדעת לפני שאני בודק האם הלוח תומך ב SINGLE SIDED או לא?DOUBLE SIDED עובד בכל הלוחות, זה לא בעיה להפעיל.האם יש מקרים שעדכון BIOS פותר את הבעיה? שווה לנסות? או שזה קשור ל CHIPSET ואין שום סיכוי...כל מידע בנושא יעזור ליאולי יש דברים שברורים לכם ואני לא יודע אותם.תודה מראשיניב
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים מחבר המון המון לוחות...השאלה שלי היא איך אני מזהה אם עדכון BIOS יכול לעזור או לאכי אם אני מעדכן לדוגמא 20 לוחות ישנים יש סיכוי טוב שכמה מהם העדכון יכשל... קצת קשה למצוא ב GOOGLE עדכון BIOS ב 100 אחוז ללוח אם בן 6 שנים.אני מבין שלוחות ישנים לפנטיום 2 אין סיכוי בכלל נכון?תודה אסף!!!יניב
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים אפשר לסכם את זה פחות או יותר ככה :עדכון לא יעזור לצ'יפסטים הבאים:intel 440BXVIA693VIA693Aעדכון יעזור לintel 810intel 815VIA694Xהיו עוד צ'יפסטים, אבל לא נפוצים במיוחד.
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר שיחקת אותה בן אדם אגב, כשהלוח כן מצליח לקרוא את הזכרון כל CHIP מכיל 8MB או 16MB או שאין תשובה חד משמעית לזה... כי נראה לי אם כל CHIP הוא 16MB אז הישנים מצליחים לקרוא רק 8MB ממנו ואז הזכרון מזוהה בתור חצי. שוב תודה!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.