עבור לתוכן

לא יכול לראות סרטים !!! תעזרו לי בבקשה ;]

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תיכנס לDevice Manager. שם יש את Sound. Video and game controllers.

בפנים יש Video\Audio Codec.

תיכנס לכל אחד מהם מאפיינים. זה יראה לך את כל הקודקים שמותקנים לך במחשב.

תמחוק כל דבר שקשור לDivx\Xvid.

תעשה ריסט תתקין אחרי זה את חבילת הCodec של Kazaa ותנסה לראות אם אתה רואה סרט כמו שצריך.

הכל אצלי בעברית תרשמו בעברית בבקשה את כל מה שצריך לעשות בבקשה :nixweiss:...

• תגובות 45
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשנה כותרת! ה- ==דחוף== לא נחוץ.

ותקרא את חוקי הפורום בבקשה(תשים לב לסעיף הקשור לכותרות תקניות בפורום)

פורסם
  • מחבר

תשנה כותרת! ה- ==דחוף== לא נחוץ.

ותקרא את חוקי הפורום בבקשה(תשים לב לסעיף הקשור לכותרות תקניות בפורום)

בוצע !

סליחה אני חדש...זה לא יקרה שוב...

תודה שהבאת את זה לתשובת ליבי ;]]

מישהו יכול לעזור לי ?? :nixweiss: בבקשה...

פורסם

לחצן ימיני על המחשב שלי - מאפיינים. כנס ללשונית חומרה. מנהל ההתקנים.

שם תראה בקרי קול ומשחק.

תפתח את זה ותראה Audio Codec \Video Codec. לחצן ימני עליהם ומאפינים. תיכנס שוב ללשונית מאפינים. שם תראה את כל הCodec שמותקנים לך על המחשב.

תמצא את כל מה שקשור לDivx וXvid וכל דבר שניראה לך שצריך להסיר.

אחרי ההסרה תעשה ריסט ותתקין מחדש את הKaaza Lite Codec.

ותבדוק אם רואים את הסרט כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

לחצן ימיני על המחשב שלי - מאפיינים. כנס ללשונית חומרה. מנהל ההתקנים.

שם תראה בקרי קול ומשחק.

תפתח את זה ותראה Audio Codec \Video Codec. לחצן ימני עליהם ומאפינים. תיכנס שוב ללשונית מאפינים. שם תראה את כל הCodec שמותקנים לך על המחשב.

תמצא את כל מה שקשור לDivx וXvid וכל דבר שניראה לך שצריך להסיר.

אחרי ההסרה תעשה ריסט ותתקין מחדש את הKaaza Lite Codec.

ותבדוק אם רואים את הסרט כמו שצריך.

לא עזר...!!

הפעם אין את ההודעה שגיאה ההיא אבל עדיין לא רואים סרטים אלא רק שומעים אוףףף...הצילו !!

למה רואים רק ב safe mode ?! תעזרו לי בבקשה...לא יודע מה לעשות כבר :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

בינתיים, אם זה כזה חשוב, אני מציע שתבדוק את הסרטים בתוכנה OPEN VLC זה יכול להעיד האם הבעיה היא ב CODEC או במשהו אחר....:

http://www.videolan.org/vlc/

זה לא עוזר...הבעיה לא במדייה פלייר...

הרי תראה ...אם אני יכול לראות קבצי מדייה סרטים וכו' בsafe mode....הרי שאני על מצב בטוח יש דברים שכאילו אפשר להגיד "יושנים " אני מתכוון שיש דברים הרי שלא פעילים כשאני על sade mode ...

נכון !?

ומוזר שדווקא במצב בטוח אני רואה קבצי מדייה (רואים אבל לא שומעים ורואים ממש גרוע כי בכל זאת זה safe mode ~! )

שאני חוזר למצב רגיל לא רואים בכלל כלוםם אלא רק שומעים !!!

חייב להיות משהו שגורם לבעיה הזאת בבקשה תעזרו לי למצוא את הפתרון..בבקשה אני נושא לא מוצא פתרון..

זה ממש מבאס לא להיות עם יכולת לצפות בקבצי מדייה..

בבקשה תעזרו לי :'( :'( :'( :nixweiss::( :-[

פורסם

להוריד קודקים ???

פורסם
  • מחבר

להוריד קודקים ???

ניסיתי את כל הקודקים שיש בעולםםםםם..

חבילות לא חבילות בודדים לא בודדים התקנתי ומחקתי הכל כי זה לא עבד !! זה עובד רק במצב בטוח וזה לא עוזר לי בכלל !

מה עושים? :'(

פורסם

דבר ראשון תרגע, תפסיק עם ה BOLD זה מעצבן...

דבר שני תרגע, אתה כותב כאילו אתה במשבר של סוף החיים או משהו כזה...

דבר שלישי, אני מניח שיש לך בעיה ב DIRECTX או ב ATI CATALST ... איזה גרסאות יש לך של הדברים האלו ?

---

ותדבר רגוע...

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תרגע, תפסיק עם ה BOLD זה מעצבן...

דבר שני תרגע, אתה כותב כאילו אתה במשבר של סוף החיים או משהו כזה...

דבר שלישי, אני מניח שיש לך בעיה ב DIRECTX או ב ATI CATALST ... איזה גרסאות יש לך של הדברים האלו ?

---

ותדבר רגוע...

לא נראה לי שהבעיה בזה ...

יש לי directx 9c נדמה לי...

אבל מה כבר יכול להיות שבמצב בטוח זה עובד ומצב רגיל לא עובד מה יגרום לכזה דבר ..?

;]] תודה למי שעוזר

פורסם

אני מניח שה DRIVERS של הכרטיס מסך או משהו כזה... ב SAFE MODE יתכן ואין HARDWARE ACCELERATION שמופעל ב DEFAULT במצב רגיל ולכן אין את הבעיות האלו...

תנסה את זה, אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית, או שמישהו יתרגם, או שתתקין WINDOWS נורמלי באנגלית:

ב WINDOWS MEDIA PLAYER תעשה:

TOOLS -> OPTIONS -> PERFORMENCE -> ADVANCED

שם לבטל את כל האופציות שמסומנות תחת VIDEO ACCELERATION, ואז לנסות להריץ את הסרט מחדש...

----

כמו כן, אם יש לך משהו שמחובר ל TVOUT של הכרטיס (אפילו כבל), תנתק אותו לגמרי מהכרטיס, תעשה RESET ותבדוק אז (זה אמור לשלול את האפשרות שמישהו האלה פה מקודם).

פורסם
  • מחבר

אני מניח שה DRIVERS של הכרטיס מסך או משהו כזה... ב SAFE MODE יתכן ואין HARDWARE ACCELERATION שמופעל ב DEFAULT במצב רגיל ולכן אין את הבעיות האלו...

תנסה את זה, אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית, או שמישהו יתרגם, או שתתקין WINDOWS נורמלי באנגלית:

ב WINDOWS MEDIA PLAYER תעשה:

TOOLS -> OPTIONS -> PERFORMENCE -> ADVANCED

שם לבטל את כל האופציות שמסומנות תחת VIDEO ACCELERATION, ואז לנסות להריץ את הסרט מחדש...

----

כמו כן, אם יש לך משהו שמחובר ל TVOUT של הכרטיס (אפילו כבל), תנתק אותו לגמרי מהכרטיס, תעשה RESET ותבדוק אז (זה אמור לשלול את האפשרות שמישהו האלה פה מקודם).

אין לי שום מסך מחובר כגון טלוזיה וכדומה חוץ מהמחשב עצמו של המחשב =)

אפשר לשלול אפשרות זו ...

ושמישהו יתרגם בבקשה לעברית את מה שהוא רשם באנגלית...

ותראה...

גם אם נגיד שהיה לי tvout למרות שאין לי (אפילו לא כבל ,ואף פעם גם לא היה ! ) אז זה גם לא היה עובד במצב בטוח....

ניחוש שלי צריך לדעת מה מצב בטוח מבטל שקשור למקרה שלי איכשהוא ולשנות את זה ידנית לא דע' אני לא מבין בנושא הספציפי הזה במחשבים...

אם מישהו יכול לעזור לי אשמח מאוד =)

פורסם

מה שרשום שם אמור לעשות את זה ..............

ואני לא מבין מה הבעיה לנסות ולנחש מה זה אומר בעברית... בו ננסה, טוב ?

נגן מדיה -> כלים -> אפשרויות -> ביצועים -> מתקדם -> האצת וידאו (להוריד את כל מה שמסומן ב V שם)...

כזה קשה?!?!?!?!?!?!??!?!?!!?!?!?!?!??!?!?!?

----

וסתם שאלה.. ניסית את ה VLC PLAYER שהמלצתי מקודם (רק לראות אם זה עובד שם או לא?) ?

פורסם
  • מחבר

מה שרשום שם אמור לעשות את זה ..............

ואני לא מבין מה הבעיה לנסות ולנחש מה זה אומר בעברית... בו ננסה, טוב ?

נגן מדיה -> כלים -> אפשרויות -> ביצועים -> מתקדם -> האצת וידאו (להוריד את כל מה שמסומן ב V שם)...

תודה !!!

זה עובד לי פתרת את הבעיה !!!! תודה תודה !

אתה תותח !~

אני לא יודע איך להודות לך ...חחהחהח..

באמת המון תודה !

רק יש בעיה קטנה...עכשיו אי אפשר להריץ קדימה שום קובץ מדייה ...חהחה מה עושים ?!

וגם בדר"כ במדייה פלייר אפשר לעבור ממצב רגיל ומסך מלא על ידי דאבל קליל במסך (באזור שרואים את הסרט עצמו)

ועכשיו אי אפשר...זה כבר משהו בהגדרות של המדייה פלייר בטוח אתם יודעים איך לפתור את זה? :hi:

==לפעמים אפשר לעשות את הדברים האלה ולפעמים לא -יש בעיה==

פורסם

כפי שחשבתי.. יש לך בעיה איפהשהו... אני מניח שב DRIVERS... איזה ATI DRIVERS יש לך ? גם תריץ את התוכנה DXDIAG (התחל -> הרצה), ותבדוק איזה DIRECTX יש לך, ותריץ את כל הבדיקות ותראה אם הכל תקין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים