עבור לתוכן

המחשב לא עולה..

Featured Replies

פורסם

המחשב נתקע בזמן עבודה ב WINDOWS, בעקבות רעשים מהדיסק, נראה לי שה MULEX לא היה מחובר טוב, או שמשהו שם רופף... לא משנה, חיברתי מחדש, ועשיתי REBOOT... עכשיו כל פעם שה WINDOWS עולה, בזמן העליה הוא עושה REBOOT ואי אפשר להמשיך.. ניסתי SAFE MODE (אותו דבר), BOOT LOGGING (לא יוצר את הקובץ)....

עכשיו המחשב עובד.. אני עכשיו ב LINUX והכל פיקס, אפשר לגשת לדיסק... (ושוב, כשהוא עושה BOOT, הוא רושם שהוא מעלה כל מני דברים, אבל באיזשהו שלב הוא נתקע)...

השאלה, מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיה ? RECOVERY (לא ניסתי אף פעם, זה גורם לבעיות) ? משהו אחר ?

פורסם

כשאתה מריץ לינוקס הכל רץ כמו שצריך?

בכל מקרה תגבה את הכל ותנסה להריץ RECOVERY.

פורסם
  • מחבר

כשאתה מריץ לינוקס הכל רץ כמו שצריך?

בכל מקרה תגבה את הכל ותנסה להריץ RECOVERY.

LINUX רץ מעולה, בלי בעיות, הוא אפילו נותן לי לראות את הקבצים בכונן C

כשאני עושה BOOT ל WINDOWS XP CD אז, הוא לא מזהה את כונן C כמחיצת NTFS, והוא גם לא מאפשר לעשות DIR (למרות שכשאני עושה BOOT ל WINDOWS הוא כן ניגש לכונן ומעלה כמה DRIVERS לפני שהוא נתקע לגמרי)....

יש לך מידע לגבי איך מריצים את ה RECOVERY ? אילו פעולות לנסות שם ?

פורסם

את הRECOVERY אפשר להריץ מדיסק ההתקנה של WIN ובמקום התקנה חדשה אתה בוחר בשחזור.

אחרי איזה דרייברים הוא ניתקע לך?

התקנת משהו לפני שזה קרה?

פורסם
  • מחבר

כן.. עולה לי ה RECOVERY CONSOLE, מה להריץ שם בדיוק ?

אחרי דריברים שקשורים ל SCSI CONTROLERS למיטב הבנתי

לא, סתם המחשב נתקע לי באמצע העבודה, יתכן בגלל חיבור מתח רופף לדיסק...

כשאני עושה ב RECOVERY CONSOLE את הפקודה DIR C:\ הוא לא מצליח, אם כי ב LINUX אני יכול לגשת למחיצה ולראות את התוכן שלה..

פורסם

אני כרגע בעבודה ואין לי את הדיסק של הXP כשאני יחזור יותר מאוחר אני אגיד לך מה אני עשיתי אצלי,

עד כמה שאני זוכר הייתה פקודה של FIX... משהו , לא זוכר.

פורסם

לא RECOVERY CONSOLE.

תבחר להתקין WINDOWS ואז הוא שואל אם להתקין מחדש או לנסות לתקן.

אבל לפני זה, תנסה לעשות SYSTEM RESTORE (מהדיסק של הווינדוס) לתאריך שנראה הגיוני. יכול לחסוך לך הרבה מאמץ.

פורסם
  • מחבר

לא RECOVERY CONSOLE.

תבחר להתקין WINDOWS ואז הוא שואל אם להתקין מחדש או לנסות לתקן.

אבל לפני זה, תנסה לעשות SYSTEM RESTORE (מהדיסק של הווינדוס) לתאריך שנראה הגיוני. יכול לחסוך לך הרבה מאמץ.

אוקי, כשאני אומר לתקן, יש מצב שזה ימחוק לי את כל ה REGISTRY ו/או תופעת לוואי אחרות ?

ואיפה יש את האופציה לעשות SYSTEM RESTORE בדיסק עצמו?

פורסם

יש מצב שזה יפגע ברגסטרי ובשאר הדברים (מייקרוסופט בכל אופן...) לכן אמרתי לך לגבות לפחות את המסמכים ושאר הדברים שלך.

אני לא חושב שיש אפשרות לעשות SYSTEM RESTORE מהדיסק, מה שכן, ניסית אולי להפעיל את הווינדוס במצב האחרון שעבד טוב (משהו כמו LAST GOOD KNOWN CONFIG)?

עוד שעה וחצי אני יהיה בבית ואז אני אגיד לך מה עשיתי כשהיתה לי התקלה הזו (או דומה לה).

עריכה: חזרתי מהעבודה והרצתי את הדיסק של חלונות:

1. קבל תיקון - מסתבר שאפשר להריץ AUTOMATED SYSTEM RESTORE ע"י לחיצה על F2 מיד לאחר השלב בו לוחצים F6 כדי להתקין דיסק קשיח SATA

2. לגבי הפקודות של הRECOVERY CONSOLE - אחרי שנכנסת לCONSOLE אתה מתבקש לבחור איזה מחיצה ברצונך לתקן -> להכניס את הקוד של ה ADMIN שלך -> HELP בשורת הכתובת נותן לך רשימה של פקודות שאפשר להריץ -> אני הרצתי בזמנו מה שנראה לי הגיוני : FIXBOOT ו-FIXMBR -> אחרי שאתה מריץ את הפקודות שאתה רוצה אתה מקליד EXIT וזה עושה ריסטרט למחשב.

מקוה שיעזור ותספר אם זה הסתדר,

אביעד.

פורסם
  • מחבר

1. ה ASR כשלוחצים מבקש איזה FLOPPY DISK, חבל שאין לי אותו, וגם אין לי כונן FLOPPY...

2. הוא לא מבקש סיסמא, כי הוא לא מזהה את הדיסק (למרות שב LINUX אני יכול לגשת אליו בלי בעיות)..

פורסם

לא מופיע לך משהו כמו:

CURRENT PARATITIONS:

1.c:\ windows

select paratition?

נדמה לי שמופיע משהו כזה ואז אתה צריך לבחור את הכונן שעליו ההתקנה של WIN (אצלי 1) ואז להכניס סיסמא.

אם לא מופיע לך מסך כזה אז מה מופיע לך?

פורסם
  • מחבר

סתם COMMAND PROMPT בלי כלום..

פורסם

ניסית להקליד את הפקודות שנתתי לך מקודם?

י. לגבי הפקודות של הRECOVERY CONSOLE - אחרי שנכנסת לCONSOLE אתה מתבקש לבחור איזה מחיצה ברצונך לתקן -> להכניס את הקוד של ה ADMIN שלך -> HELP בשורת הכתובת נותן לך רשימה של פקודות שאפשר להריץ -> אני הרצתי בזמנו מה שנראה לי הגיוני : FIXBOOT ו-FIXMBR -> אחרי שאתה מריץ את הפקודות שאתה רוצה אתה מקליד EXIT וזה עושה ריסטרט למחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים