פורסם 2005 בפברואר 620 שנים יש סיבה שהצורב לא מוכן לצרוב יותר מ32X על דיסקים 52X של NASHUA?!הוא אמור לצרוב על 48X... והנרו מזהה לי מהירות מקסימלית 32Xאפשר לעשות משהו? יש פיתרון? מה לא בסדר...אגב ה FIRMWARE שלי זה 2.07... יש עדכון? אולי הוא יפתור?תודה מראש לעוזרים.
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים בעיקרון אין שום סיבה לא לצרוב במהירות המקסימלית של הצורב...אולי הדיסק מכריז על עצמו X52 והאיכות שלו לא מספיק טובה.בכל מקרה פה תמצא את כל ה FW שיצאו ל NEC 3500, תיקח את הרשמי האחרון אם אתה חושש מאיבוד האחריות, או אחד מהלא רשמיים אם לא.
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר עידכנתי לגירסה הכי חדשה... 2.18 וזה לא שינה כלוםהוא עדיין מזהה אותם כדיסקים 32Xאיך נידפקתי.... קניתי חבילה של 100.יש מה לעשות?אפשר להחזיר לחנות בטענה שהם 32X ולא 52X?
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים הצורב הזה עובד עם כמעט כל המדיות ב-X32זה לא כזה קריטי לצרוב ב-32...בכל מקרה קשה לי להאמין שהחנות תקבל את זה חזרה מהסיבה הזאת, כל צורב CD רגיל יצרוב עליהם X48-52 בלי בעיה.
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים גם לי יש NECוגם לי הוא צורב רק על X32וגם עם ה FW שמוריד את ה RIPLOCKומעלה את קצב הצריבה אני לא מצליח לצרובDVD ביותר מ X4לגבי ה CD הרגיל אני לא חושב שזה כזה משמעותי
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים מחבר הצורב הזה עובד עם כמעט כל המדיות ב-X32 מה זאת אומרת?? אז למה כתוב עליו 48X? NEC מרמים את הצרכנים? הצורב הרגיל הישן שלי צרב על כל הדיסקים ב40X (מהירות המקסימום שלו)... עכשיו קניתי צורב חדש יותר ומהיר יותר, ומסתבר שמהירותו פחותה. למה לא ידעתי על זה לפני שקניתי?! אני כועס... איך הLG החדש התמחרה שלו, יכול לצרוב על 48?
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים סתם בשביל הענייןמה זה כזה משנה?ההבדל במהירות הוא לא משמעותיובכל מקרה במיגה ואתה צורב משהו איכותי עדיך לא לצרוב במקסימום בכל מקרה?אני מסכים איתך שהם צריכים לעמוד מאחורי מה שהם פרסמו אבל הם גם פרסמו שזה תלוי מדיהעכשיו במידה ותקנה מדיה איכותית שהם ממליצים עליו ואז זה לא יצרוב לך אז יש לך קייס..ככה נראה לי
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים גם לי יש NECוגם לי הוא צורב רק על X32וגם עם ה FW שמוריד את ה RIPLOCKומעלה את קצב הצריבה אני לא מצליח לצרובDVD ביותר מ X4לגבי ה CD הרגיל אני לא חושב שזה כזה משמעותיעל אילו מדיות DVD אתה מדבר שה NEC לא צורב ביותר מ X4 ??אצלי יש 3520 שצורב היה את ה X4@8X אם לא X12.ולפי הפורומים ניתן לעשות זאת ב 3500 בהחלט, תנסה את ה FW הבאhttp://upload.cdfreaks.com/Dee27/LD_V2_beta7.zipולראות אילו מדיות ניתן לצרוב ב OVERSPEEDING :http://club.cdfreaks.com/attachment.php?attachmentid=23680&stc=1http://club.cdfreaks.com/attachment.php?attachmentid=23681&stc=1
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים אני צרבתי מדיות CD של פיליפס ושל וורבטים על ה 3500 ושתיהן נצרבו ב 48. מה זאת אומרת?? אז למה כתוב עליו 48X? NEC מרמים את הצרכנים? הצורב הרגיל הישן שלי צרב על כל הדיסקים ב40X (מהירות המקסימום שלו)... עכשיו קניתי צורב חדש יותר ומהיר יותר, ומסתבר שמהירותו פחותה. למה לא ידעתי על זה לפני שקניתי?! אני כועס... איך הLG החדש התמחרה שלו, יכול לצרוב על 48? אתה חייב להבין שצורב DVD מיועד קודם כל לצריבת DVD. יצרני הצורבים משקיעים פחות בכל מה שקשור לצריבת CD. בפיוניר זה עוד יותר גרוע. ב LG המהירות המקסימלית זה X40. אם אתה רוצה צריבת CD מהירה אז או שתקנה פלקסטור (שיעלה לך פי שניים) או שתקנה מדיות איכותיות יותר (לטובתך בטווח הארוך) או שתקנה בנוסף צורב CD איכותי.
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים על אילו מדיות DVD אתה מדבר שה NEC לא צורב ביותר מ X4 ??אצלי יש 3520 שצורב היה את ה X4@8X אם לא X12.ולפי הפורומים ניתן לעשות זאת ב 3500 בהחלט, תנסה את ה FW הבאהשתמשתי ב princo MAX ו Vebratimeבכולם הצריבה הייתה בסדר רק X4אני משתמש ב firmwareNEC ND-3500A 2.FC (from Mad Dog 2.FC), Original version and RPC1 & Riplock Removed version (NEW 02-02-2005שלפי דעתי אמור להיות ממש דומה למה שאתה נתת לי
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים דווקא אני עם הצורב הזה ודיסקים של TDK X48 צורב בX48... בלי שום בעיה...מסקנה: קונים דיסקים איכותיית.
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים השתמשתי ב princo MAX ו Vebratimeבכולם הצריבה הייתה בסדר רק X4אני משתמש ב firmwareNEC ND-3500A 2.FC (from Mad Dog 2.FC), Original version and RPC1 & Riplock Removed version (NEW 02-02-2005שלפי דעתי אמור להיות ממש דומה למה שאתה נתת ליכשאתה אומר שהצריבה היתה בסדר למה אתה מתכוון?הסתיימה בסדר? בדיקות איכות הראו איכות בעיייתי? או ....?
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים האמת אני לא יכול להיות ממש יסודי לא עשיתי בדיקת צריבה מעמיקה או מהירות או איכות וכו,למרות שאולי כדי שאני יעשה באמתהתכוונתי שבמספר מכשירים מעולם לא הייתה בעיה שניתן היה להבחין בה בעיין לא מזוינתכולל בצריבה ב DVD RWשווה להחליף לגרסת ה FIRWWARE שהמלצת?אני חושב שהן מבוססים על אותו מקור של MAD DOG?
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים האמת אני לא יכול להיות ממש יסודי לא עשיתי בדיקת צריבה מעמיקה או מהירות או איכות וכו,למרות שאולי כדי שאני יעשה באמתהתכוונתי שבמספר מכשירים מעולם לא הייתה בעיה שניתן היה להבחין בה בעיין לא מזוינתכולל בצריבה ב DVD RWשווה להחליף לגרסת ה FIRWWARE שהמלצת?אני חושב שהן מבוססים על אותו מקור של MAD DOG?קשה לי להמליץ על משהו שלא ניסיתי, כאשר לי יש את ה 3520.היא מבוססת MadDog 2.FC.לפרטים נוספים גש לת'ראד המתאים :http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=125855
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.