עבור לתוכן

בעיה עם נורטון

Featured Replies

פורסם

היה לי אנטי וירוס נורטון הוא עיצבן אותי אז מחקתי אותו והחלפתי לאחד אחר

או קי עכשיו כנראה שלא מחקתי אותו טוב וכל פעם שאני מנסה לפתוח מסמך של WORD אני משתמש בזה בעיקר לפתוח מסמכים באינטרנט

זה רושם WINDOWS INSTALLER ומעלה חלון חדש שכתוב RE INSTALL NORTON ANTI VIRUS ואני לוחץ או קי ווינדוס ינסטולר על ביטול אבל זה ממש מציק איך אני יכול לסדר את זה? אולי למחוק את מה שנשאר מהנורטון...

פורסם

נורטון ידועים באמת בבעיות שהם עושים אחרי שמנסים להוריד אותם מהמחשב... זה כאילו שהם מתנקמים בך על זה שמחקת אותם מהמחשב או משהו :lol:

עכשיו ברצינות, מחקת אותו בצורה מסודרת דרך הadd/remove programs?

תנסה באמת להתקין אותו ולמחוק שוב כמו בהודעה שמופיעה לך ובסוף תמחק את התיקיה של נורטון בצורה ידנית, איפה שהתקנת וגם מפה C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared

ותצרף גם תמונה של ההודעה שמופיעה לך כשאתה מנסה לפתוח מסמך WORD

פורסם

תעשה בנוסף ניקוי רג'סטרי , יכול להיות שנשארו "שאריות" מההסרה שלו.

פורסם
  • מחבר

מחקתי את זה בצורה מסודרת

איך אני מצלם את המסך?

ומחקתי תרגיסטרי...

מחקתי כל דבר של נורטון /סימנטיק במחשב וזה עדיין נשאר....

פורסם

עם הכפתור של ה-Print Screen שנמצא במקלדת.

אם מחקת את הכל בצורה מסודרת , אז הפיתרון היחיד שיש לי להציע לך זה להתקין אותו שוב ואז למחוק אותו(אני די בספק אם זה יעזור)

פורסם

תלחץ על כפתור print screen או שאצלך זה יכול להיות בקיצור, prnt scrn או משהו דומה, לך לצייר או לפוטושופ, לחץ CTRL + V ויש לך תמונה של המסך

פורסם
  • מחבר

הנה זה מה שזה מראה לי

פורסם

לא רואים כלום...

אולי שמרת את זה לא ב JPG ועכשיו אתה לא יכול להעלות את זה לפורום? (אי-אפשר יותר מ 250 קילו תמונה...)

פורסם
  • מחבר

התמונה שוקלת 1.4 MB איך אני מוריד את הנפח שלה?(חתכתי בדיוק את מה שצריך)

פורסם

שומר כקובץ JPG ותנסה להוריד את הרזולוציה לפחות ל- 640X480

פורסם
  • מחבר

איך אני עושה את זה?

הדבקתי את זה בצייר וחתכתי וזה מה שיצא איך אני משנה את זה עכשיו?

פורסם

תשמור כ-JPEG

פורסם

בצייר אתה נכנס ל-קובץ-שמירה בשם\save as-ואז אתה עושה ככה-

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

תעשוב אותך צילומי מסך, תקרא פה: http://service1.symantec.com/SUPPORT/tsgeninfo.nsf/docid/2004020314035036?Open&src=&docid=2001092114452606&nsf=nav.nsf&view=docid&dtype=∏=&ver=&osv=&osv_lvl=

וחברה שמוציאה הסבר של 8 עמודים על איך מסירים תוכנה אחרי שהיא לא מוסרת כמו שצריך, צריכה להיסגר במקום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים