פורסם 2005 בפברואר 620 שנים הקריסה נגרמת מהדריבר של Nvidia.כניראה היה לך כרטיס של Nvidia והחלפת לAti ולא מחקת את הדריבר של Nvidia כמו שצריךתוריד את DriverCleaner ותעשה הסרה מלאה לדריבר של Nvidiahttp://www.drivercleaner.net/
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר הקריסה נגרמת מהדריבר של Nvidia. כניראה היה לך כרטיס של Nvidia והחלפת לAti ולא מחקת את הדריבר של Nvidia כמו שצריך תוריד את DriverCleaner ותעשה הסרה מלאה לדריבר של Nvidia http://www.drivercleaner.net/ אני ינסה את זה , אבל למה התככונת שעברתי ל ati ? אני עדיין אם Nvidia
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים תגובות לא קשורות לנושא הדיון - נמחקו , מספיק עם הוויכוחים והמריבות.*הרב אמנון יצחק - אם אין לך איך לעזור בדיון , פשוט אל תגיב , זה יהיה עדיף מאשר לגרום לדיונים לסטות מהנושא.
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר טוב ניסיתי את זה וחזרה הבעיה , הינה מה שהוא רושם : UT2004 Build UT2004_Build_[2004-11-11_10.48] OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2012 MHz with 1023MB RAM Video: NVIDIA GeForce 6600 GT (6693) Assertion failed: Removed!=0 [File:.\UnObj.cpp] [Line: 4687] History: UObject::UnhashObject <- UObject::~UObject <- DeleteObject <- (2162) <- DeleteGarbage <- (StopMusic) <- UObject::PurgeGarbage <- UObject::StaticExit <- appPreExit וזה מה שווינדואוס מראה לי כשאני חוזר אליו ...
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים הרגשה שלי שהדרייבר של הכרטיס מסך לא טוב. תסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך ותתקין שוב ! Danke . שגיאה בחתימה ! זה מה שרשום בהודעת שגיאה. כנראה שה XP לא ממש מסתדר עם הדרייבר שנתת לו נראה לי שהתקנת DRIVER שמתאים ל 98 ME וכו' לא ל XP.
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר אז ככה , קראתי בפורום הראשי של אנריל שיכול שהבעיה נובעת מקובץ system ללא חתימה דיגיטלית ...הקצתי בדיקה ומצאתי שהקובץ : tcpip.sys לא חתום ..מה זה הקובץ הזה ? ואיך אני מסדר את הבעיה ?
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר הרגשה שלי שהדרייבר של הכרטיס מסך לא טוב. תסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך ותתקין שוב ! Danke . שגיאה בחתימה ! זה מה שרשום בהודעת שגיאה. כנראה שה XP לא ממש מסתדר עם הדרייבר שנתת לו נראה לי שהתקנת DRIVER שמתאים ל 98 ME וכו' לא ל XP. עשיתי שום דבר לא השתנה :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.