פורסם 2005 בפברואר 520 שנים אז ככה:קניתי צורב דיוידי sony dwd22aוצרבתי איתו דיסקים של דיוידי והוא הצליח. כשרציתי לצרוב סידי רגיל עם הצורב דיוידי ראיתי שהצורב דיוידי אינו מזהה דיסקים רגילים. לא ריקים בשביל לצרוב עליהם ולא דיסקים עם תוכן. רק דיסקים של דיוידי ריקים או עם תוכן.אגב מה דעתם על הצורב? איך הוא ? וכמה הוא שווה?אבל הכי חשוב זו הבעיה הראשונה שכתבתי.
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים בעיקרון זה דגם קצת ישן, אבל אני מאמין שהוא יספק אותך. לגבי הבעיה הראשונה, זה נשמע לי מוזר... אולי העינית קצת מלוכלכת... ...אגב מה דעתם על הצורב? איך הוא ? וכמה הוא שווה? ... עדיף לשאול זאת לפני הקניה
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר אני יודע שעדיף לשאול לפני אבל מה רע בו?מהירות 16Xdual layerתומף ב +-rאם תוכלו להסביר לי בבקשה מה לא בסדר בו.והוא חדש, בן יומיים.
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים אם הוא לא קורא דיסקים ריקים ודיסקים מקוריים,אז הצורב תקול,גש להחליף אותו ובאותה הזדמנות נסה להחליף לצורב אחר,סוני לא ידועים בצורבי DVD איכותיים במיוחד.
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים אני יודע שעדיף לשאול לפני אבל מה רע בו?מהירות 16Xdual layerתומף ב +-rאם תוכלו להסביר לי בבקשה מה לא בסדר בו.והוא חדש, בן יומיים.איכות הצריבה. יש צורבים עם איכות צריבה טובה יותר כמו ה 4163B, NEC35**, BENQ1620
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר התקשרתי לחברה והם ביקשו ממני לשלוח להם את הישן והם ישלחו לי אחד חדש.אני לא צריך איכות צריבה. אני צריך שיצרוב וכמה שיותר מהר.
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מה זה מהר:דיסקים זולים במהירות גבוהה? בשביל זה קונים BENQ לא סוני. הוא יצרוב לך מהר עם FW רשמי ועוד יותר מהר עם FW לא רשמי. או NEC עם FW לא רשמי.מהר על דיסקים איכותיים:LG4163B עם DVD X16 של וורבטים. פחות מ 5:30 דקות לדיסק.
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר סליחה על הבורות אבל מה זה fw ??אהה והוא לא עלה לי הרבה יחסית למה שאני יודע... קניתי אותו ב380
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.