עבור לתוכן

זקוק לעזרה בבחירת מדפסת חדשה...

Featured Replies

פורסם

תקציב: עד 800 ש"ח. אני לא מעודכן כלל במתרחש בעולם המדפסות כך שאין לי העדפות כלשהן...

המדפסת צריכה להיות אמינה ואיכותית, עבור מחשב PC רגיל עם תכיפות הדפסות ממוצעת ותו לא.

מהם המתמודדים העונים על הדרישות הנ"ל? אתם יכולים לרשום יותר מדגם אחד - זהו סינון ראשוני.

תודה!

פורסם

לצורך מה המדפסת?

להדפסת מה? (מסמכים,תמונות,וכו')

למדפסות HP יש איכות הדפסה נהדרת,אבל הם עושים בעיות..

למדפסות Lexmark יש איכות פחות טובה מHP,אבל הם מדפסות אמינות!

בחר אתה.

פורסם

בתור אחד שעוסק בתחום, אני חייב להגיד לך שמה שאמרו לך זה שטויות במיץ.

המדפסות של HP לא רעות אבל הדיו יקר מאוד והשירות בישראל הוא מהגרועים בעולם וכבר הועברו לHP העולמית תלונות רבות על התפקוד של המעבדות של HP בישראל והזילזול שלהם בלקוחות. קפוץ שניה למדור המחשבים של YNET ותראה על מה אני מדבר.

לגבי לקמסמרק אין לי ממש מה לומר פרט לכך שהם רעשניות קצת והדיו שלהם אפילו יותר יקר מHP - לא מומלץ משום בחינה.

מה כן מומלץ? קנון או אפסון עם עדיפות לקנון בגלל העלויות הנמוכות של הדיו והשירות של קרט (המשווקת) בישראל.

וספציפית אני ממליץ על הCANON PIXMA IP4000 שזכתה גם להרבה שבחים באתרי חומרה מקצועיים בעולם בגלל איכות ההדפסה שלה, החיסכון בדיו, והאפשרויות המגוונות שהיא מציעה כמו הדפסת דופלקס, הזנת נייר גם מלמעלה וגם מלמטה, הדפסה על דיסקים, ועוד תכונות מועילות.

חפש בגוגל ביקורות עליה ותראה על מה אני מדבר.

המחיר שלה בישראל הוא בערך 870 ש"ח ואם אתה מוכן להשקיע עוד שבעים ש"ח תקבל את המדפסת הכי טובה שיש וכדאי לך.

שלא תחשוד שאני עובד בקנון או משהו אלא שפשוט קניתי אותה ממש לאחרונה בעקבות מוות בטרם עת של הHP שלי ועשיתי מחקר די רציני בכל אתרי החומרה הגדולים כדי לראות מה מומלץ - כולם הצביעו עליה, וצדקו.

אני אשמח לעזור אם יש לך עוד שאלות.

פורסם

ראיתי פרסומת למדפסת לייזר ב700 שח, אולי אפשר לשקול גם את זה אם אתה מוכן לוותר על הדפסות צבעוניות וככה הדיו ייצא לך יותר בזול.

פורסם

HP1315 מדפסת מצויינת יש לי אותה כבר חודש וחצי אני מרוצה ממנה מאוד, כוללת גם סורק ומכונת צילום, מדפיסה בערך 12 דפי צבע בדקה ו-20 בשחור לבן, הסורק שלה מצויין המדפסת הזאת פשוט טובה מאוד ואני קניתי אותה במכרז ב-470 ש"ח כולל משלוח.

פורסם

תשמע, אני עשיתי עם חבר שלי סקר שוק לפני כארבע חודשים, כשהוא רצה מדפסת ללימודים.

לי תמיד הייתה מדפסת HP, הראשונה 690C הידועה לשמצה והשנייה ואחרונה 930C (שהיא אגב מדפסת לא רעה אבל הדיו יקר רצח)

אני המלצתי לו לא ללכת על ה HP כי הדיו שלהן מאוד יקר, וקראתי ביקורות ממש טובות על הקנון והמחיר של הדיו שלה ממש זול ואם אתה קונה דיו ממוחזר אז זה אפילו מחיר מגוחך של כ 15 שקל לראש דיו...

אני יכול רק להגיד לך שעד היום הוא החליף 3 ראשי דיו - אחד מקורי ושניים ממוחזרים והיא עדיין עובדת מצויין, אני בטוח שהיום הייתי קונה קנון אם הייתי צריך להחליף מדפסת (שוקל לעשות את זה כשיגמרו ראשי הדיו במדפסת שלי).

ובקיצור - המלצה חמה לקנון.. איזה דגם בדיוק ? לא יודע מה מתאים לך, למען האמת כל הדגמים היום כמעט אותו דבר אלא אם יש לך דרישות מיוחדות כמו מודול להדפסה דו צדדית, קריאת כרטיסי זיכרון או מהירות הדפסה מטורפת...

פורסם

HP1315 מדפסת מצויינת יש לי אותה כבר חודש וחצי אני מרוצה ממנה מאוד, כוללת גם סורק ומכונת צילום, מדפיסה בערך 12 דפי צבע בדקה ו-20 בשחור לבן, הסורק שלה מצויין המדפסת הזאת פשוט טובה מאוד ואני קניתי אותה במכרז ב-470 ש"ח כולל משלוח.

1. הדיו שלה יקר מאוד - וגם ראשי הדיו לצבע לא נפרדים ולכן העלות השוטפת לא משתלמת.

2. מבחינת איכות הדפסה היא בכלל לא מתקרבת לקנון IP4000.

3. הסורק שלה הוא בסיסי ומטה - ואינו מסוגל להתרחב ולסרוק ספר פתוח למשל.

4. ברגע שמשהו יתקלקל אתה יכול לשכוח משירות ואחריות כי לHP ישראל לא אכפת ולא מזיז.

5. הוא מחפש רק מדפסת ולא סורק - לגבי מכונת צילום אפשר פשוט להדפיס עוד עותק וזה עדיין יהיה חסכוני יותר עם הקנון.

זהו - אל תקנו HP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים