פורסם 2005 בפברואר 520 שנים שלום לכולם!אני מעוניין להתחיל ללמוד c.הבנתי שאני יכול לתכנת אפילו בדפדפן אבל אני צריך מהדר. איזה מהדר אני צריך?תודה
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים התכוונת שאתה יכול לתכנת בכתבן או בפנקס רשימות. בכל מקרה אתה יכול לתכנת או בDEV C++ או בTURBO C++, שניהם תומכים בC. עוד משהו לא חינמי הוא הVISUAL C של מיקרוסופט. בכל מקרה, כל אלה גם מכילים עורך(במקרה שלך הכתבן או הפנקס) וגם קומפיילר(מהדר).
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים מחבר התכוונת שאתה יכול לתכנת בכתבן או בפנקס רשימות. בכל מקרה אתה יכול לתכנת או בDEV C++ או בTURBO C++, שניהם תומכים בC. עוד משהו לא חינמי הוא הVISUAL C של מיקרוסופט. בכל מקרה, כל אלה גם מכילים עורך(במקרה שלך הכתבן או הפנקס) וגם קומפיילר(מהדר).אוקי..ואולי תוכל להמליץ על אתר עם מדריכים למתחילים או ספרים ?
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים The C Programming Language של K&R.ממש לא כדאי ללמוד עם הספרים/מדריכים בעברית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.