פורסם 2005 בפברואר 520 שנים בהידור הקוד דלהלן אני מקבל הודעת שגיאה:קוד:// temp1.cpp#include <iostream>using std::cout;void myM(char *);int main(){myM("june");return 0;}void myM(char *month){switch(month){ case 'june': cout << "\nJune";}}הודעת השגיאה אומרת:ציטוט:error e2383 switch selection expression must be of integral type in function myM(char *)מישהו יכול לעוץ לי מה לשנות בקוד כדי שיעבור הידור ?תודה !
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים SWITCH עובד רק אם משתנים מספריים ולא משהו אחר... אתה מנסה להכניס לו מערך של אותיות...
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים מחבר תודה על העזרה.באשר למרכאות כפולות זה משאיר את הודעת השגיאה שתיארתי בעינה אבל מוסיף לי שגיאה נוספת האומרת:constant expression required in function myM(char *)אם switch עובד רק עם משתנים מספריים מה אני עושה לגבי מערך מחרוזת ?
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים שוב.. אתה לא יכול לעבוד עם מחזורות כאלו ב SWITCH....אתה יכול לעשות IF ולהשתמש בפקודה STRCMPstrcmp(a,"test");מחזיר 0 אם הם זהים, או לא 0 אם לא...
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים switch(strcmp(month, "june")){case 0:cout<<"fsdf";}אל תשכח לעשות גם אינקלוד לstring.h בשביל הפונ strcmp.אך מומלץ לעשות את זה עם IFכדי שתוכל לבדוק את זה גם עם חודשים אחרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.