עבור לתוכן

בעיה עם התוכנה XDCC Catcher יוצאת לי במפתיע לאחר כמה זמן...

Featured Replies

פורסם

או שזה יוצא איך שאני ניכנס או שכשאני עוזב אותה היא פשוט נעלמת לי וניכבת...מה עושים לא ניפגשתי בחיים עם תוכנה כזאת בעייתית זאת תוכנה שאמורה להישאר הרבה זמן דולקת משום שזאת תוכנת הורדות... ואני פשוט חייב אותה זאת הגירסא הכי חדשה... :s05:

פורסם

מן הסתם התוכנה שברשותך לא חוקית - וזו התוצאה.

פורסם

זה החידוש של הגירסה האחרונה היא נסגרת כאשר משתמשים בה בצורה לא חוקית

תוריד את גירסת הbasic היא בחינם

פורסם

לא ממש קשור-

מה התוכנה הזאת עושה? זה להורדות בIRC?

פורסם

מה זאת אומרת "מן הסתם", הוא אמר שזו תוכנה לא חוקית?, הוא רמז את זה?

פותח הת'רד בסך הכל העלה בעייה לגיטימית בתוכנה מסויימת (ולא, אני לא מכיר את התונה הספציפית הזו) כמו שאלפי אנשים שאלו לפניו וכמו שאלפי אנשים ישאלו אחריו.

אולי הוא קנה את התוכנה הזו?, אולי היא בכלל תוכנה חופשית?, ואולי ב"תוכנה להורדות" הוא משתמש ע"מ להוריד תוכנות חופשיות אחרות?, אולי הוא משתמש בתוכנה ע"מ להוריד שירים חופשיים שלא כרוכות בהפרות של זכויות יוצרים?, אני לא יודע וגם אתה לא, ולכן הביטוי "מן הסתם" לא מתאים פה ומראה יותר מכל על יוהרה מיותרת.

לפותח הת'רד, כאמור אני לא מכיר את התוכנה הספציפית הזו, אבל רעיון טוב שעזר לי עם כמה תוכנות סוררות אחרות היא להסיר אותן ולהתקין אותן שוב.

בהצלחה.

פורסם

אבל אומרים לך שהבעיה ידועה עם גרסאות לא חוקית של התוכנה הזאת אז למה אתה מדבר שטוית?

פורסם

אבל אומרים לך שהבעיה ידועה עם גרסאות לא חוקית של התוכנה הזאת אז למה אתה מדבר שטוית?

או.קי, אולי יש בעיה ידועה בגירסאות פרוצות של התוכנה הזו אבל למה הקביעה הזו "מן הסתם אתה משתמש בתוכנה לא חוקית", אולי הוא קנה אותה בכסף מלא ובכל זאת יש בעייה?, לפי התגובה הזו אפשר לסגור את פורום "מערכות הפעלה - חלונות", כי הרי בגירסאות חוקיות של "חלונות" אין בעיות, נכון?

אפשר לשאול האם הגירסה שבידיו חוקית או לא, אבל הקביעה "מן הסתם אתה משתמש בתוכנה לא חוקית" לא לעניין.

פורסם

זה כמו הבעיות בHL2 לדוגמה, יש בעיות ספציפיות בגרסאות הפרוצות והם ידועות, אבל אנשים תמיד באים ושואלים מה לעשות מה לעשות.

אז במקום לעזור לכולם למרות שזה ברור לגמרי שהבעיה נובעת מהעובדה שהתוכנה לא חוקית פשוט לא עוזרים.

אם יש בעיה אחרת שהיא לא בעיה שידועה כבעיה בגרסה הלא חוקית כן עוזרים, במקרה הזה החוקיות של התוכנה היא לא רלוונטית.

ד"א

אפשר בבקשה הסבר למה התוכנה הזאת עושה?

פורסם
XDCC Catcher is a download manager for XDCC bots.

XDCC Catcher Basic is free and contains these features:

- Connect to 100s of networks and join 1000s of channels

- Get 1000s of packets (files) in your list

- Local queue: Automatic re-request after errors occured

- Local queue: Queue manager (Pause, Cancel, Remove from Queue, etc.)

- Advanced search functions (including regular expressions)

- Autoconnects and Autojoins

- Add with one click packs from XDCC search engines to your local queue

- 11 tabs of settings: from General to DNS Servers

- Socks/Proxy support

- Private messages (send and receive)

- Intuitive interface

- Automatically check for updates function

- Free quick start (English and Dutch)

פורסם

מה זאת אומרת "מן הסתם", הוא אמר שזו תוכנה לא חוקית?, הוא רמז את זה?

אם כתבתי את מה שכתבתי - כנראה (בטוח) שידעתי מה אני כותב. אני לא יורה באוויר.

ולעניין: התוכנה בוודאות לא חוקית והייתי מצטט מהאתר הרשמי (אבל הוא לא זמין), שם כתבו בפירוש שהתוכנה נסגרת מיד בהפעלתה בגרסאות הלא חוקיות שלה.

(תנסו יותר מאוחר אולי יעבוד: http://www.xdcccatcher.com/)

לפותח הת'רד, כאמור אני לא מכיר את התוכנה הספציפית הזו, אבל רעיון טוב שעזר לי עם כמה תוכנות סוררות אחרות היא להסיר אותן ולהתקין אותן שוב.

והוא יכול לנסות עד מחר, זה לא יעזור.

פורסם
  • מחבר

איזה בעסה ומצטער לאחזב אבל אני משתמש בתוכנה לא חוקית אין איזה פיקס או משהו זה מטריף אותי יאללה, טוב האמת אין לי זכות להתלונן תודה לכולםםםםםם :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים