עבור לתוכן

וירוס שדופק את המחשב

Featured Replies

פורסם

יש לי וירוס במחשב בזה אני בטוח, הבעיה היא שעכשיו אני לא יכול להיכנס לשום דבר, אני נכנס לכל תיקייה שהיא, זה לא נכנס, רק לא עושה כלום, אחרי זה מראה רק את הרקע של השולחן עבדוה בלי כלום, ואז זה חוזר למצב רגיל בלי להיכנס לתיקייה, ואין לי שמץ מה לעשות, אין לי כסף לפירימוט, ויש לי יותר מידי דברים חשובים במשחב

פורסם

יש לך גישה לאינטרנט?

כלומר אתה יכול להוריד תוכנות ולהתקין אותן?

פורסם

נשמע לי מאוד מאוד מוכר קרה לי פעם, האמת שזה קרה לי בדיוק לפני פירמוט ככה שלא ממש התעסקתי בזה וישר פירמטתי, שום חלון לא נפתח חוץ מהאקספלורר שבכלל קבע לו אתר בית משלו שאי אפשר היה לשנות אותו בקיצור פקק ענק, הדרך היחידה להגיע לסייר של ווינדוס היא לפתוח את האקספלורר ולרשום בכתובת C:\ אנטר.

פורסם

הלינק לא עובד

פורסם
  • מחבר

תראו, אני יכול לעשות הכל, חוץ מלהיכנס ישיר לתיקיות, אני רוצה להיכנס לתיקייה, אני נכנס דרך האקספלורר, אבל זה עדיין בעיה מטומטמת, אני מסתפק בזה שאני יכול לצרוב את כל הדברים החשובים שיש לי במשחב, אבל עדיין, אין לי כסף וזמן לפירמוט, יש לי NORTON ANTIVIRUS 2004, אבל אם יש משהו אחר שאני צריך לעשות תגידו, אני ממש לא מבין את זה שאתם נותנים לי סתם קישורים, אם בבקשה אתם יכולים, לפני שאתם נותנים לי קישור, לרשום מזה...

פורסם

הקישור הראשון שנתתי לך זה אנטי וירוס

למרות שכבר יש לך אחד יכול להיות שהוא לא מזהה וירוס

הלינק השני זוהי תוכנה לניקוי תוכנות מזירות מהמחשב

סביר להניח שאחת מהם תעזור לך בבעיה

פורסם
  • מחבר

אוקי, הורדתי את 2 התוכנות שלך

ואת ADAWARE, בADAWARE זה מצא לי המון, ואמר לי שכדי למחוק אני רציך לרכוש את זה, מישהו יכול להשיג לי קראק? בנתיים אני משתמש בתוכנות שלך. בתוכנה השנייה שהבאתה לי (לא האנטיוירוס, הספייבוט) זה גם מצא, אבל בADAWARE היה פשוט פי 100 יותר דברים לתקן

פורסם

אז תוריד את הגירסה הרגילה ולא את ה פרו

היא תפעל בדיוק אותו דבר.

דרך אגב פה בפורום לא שואלים כאלה שאלות (על קרקים ותוכנות לא חוקיות)

http://www.download.com/Ad-Aware-SE-Personal-Edition/3000-8022_4-10045910.html?part=dl-ad-aware&subj=dl&tag=top5

זאת הגירסה הרגילה היא גם כן מצויינת

פורסם
  • מחבר

עוד דבר, שהולכים להתחל>הפעלה, ורושמים msconfig, ושם הולכים ל"אתחול", ובוחרים מה ייעלה בפתחית המשחב, יש לי שם 3 שמות (שהם לא תוכנות שהתקנתי או משהו), שמופיעות איזה 100 פעמים כל אחד, שהם: YOBDfkxM, eAwDGkRN ו - RUgFDwRN... פשוט יש לי כל אחת איזה 100 פעמים, עשיתי שהם לא יעלו בתחילת המשחב,

אבל איך לעזאזל הם הגיעו לשם, ואיך מורידים אותם?

פורסם

תראה לפי דעתי לנקות את המחשב שלך כבר לא יעזור רק פירמוט יעזור בצורה הכי טובה נראה לי שהמחשב שלך ממש מלא בוירוסים ובעיות אז הכי כדאי פירמוט אבל אם בכל זאת אתה מעדיף לא לפרמט אז הנה עוד תוכנה שעדיף שתשתמש בה:

http://www.safer-networking.org/he/mirrors/index.html

תסרוק איתה לתולעות כאלה ואחרות זה ימצא לך מלא דברים לפי התיאורים שלך...

שיהיה בהצלחה.

פורסם

כבר נתנו לו לינק לתוכנה הזו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים