פורסם 2005 בפברואר 420 שנים יודע מה אתה צודקאני צריך להישתחוות לךשמח?מזמן הבנתי שזה לא יגיע לשום מקום לדעתי בושה לפורומים כמו שאומרים תמיד "דרך ארץ קדמה לתורה"חבל שיש אנשים כמוך שהורסים את הפורומים כי יש פה הרבה מאוד אנשים נחמדים שעוזרים ומתקניםרוצה דוגמא?בבקשהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=106048.0שים לב איך הוא ענה לו ברוח נעימה ועוד אחרי זה הסביר לו עוד טעות וכל זה במילים פשוטות ובלי העלבותמכאן הסתיים הדיון שלי איתךואני מקווה לא להיפגש איתך יותר שלא תהרוג אותי פעם הבאה
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים טוב מספיק , התשובה לשאלה שלו היא ממש פשוטה - תתקין SP1/2 וזהו... לא הבנתי איך הסתבכתם כ"כ בדיון הזה :
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים מחבר חחח ^^^בכל מקרה עכשיו התקנתי SP2 ואכן זה כבר לא עושה לי את ההודעה הזאת, עכשיו השאלה הבאה שלי האם אני צריך להוריד משהו חוץ מיזה ? יענו איזה UPDATE לווינדוס שיהפוך את זה לUSB 2, כי רשום בREADME של הדיסק של EPOX שכן צריך להוריד איזה עדכון ( microsoft usb driver version 5.1 ) הקטע הוא ששמה מתכוונים להתקנה של SP1 אז רציתי לדעת עם צריך את זה גם בSP2 ?
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים אתה לא צריך להשתחוות אבל אתה יכול להודות שמה שאמרת זה לא נכון. איך בדיוק אני הורס את הפורום? בזה שאני מתקן אותך?אתה מטעה אנשנים, מה אתה רוצה שיגידו לך שאתה צודק? אנשים היו מנסים פיתרון לא נכון ומבזבזים את הזמן שלהםמי העליב אותך? בזה שכתבתיי לך "אל תכתוב דברים שאתה לא מבין בהם". זו עצה טובה לחיים.בכל מקרה ברגע שיש לך SP1 או SP2 אתה לא צריך להתקין שום דבר נוסף, ה-USB2.0 צריך לעבוד בלי בעיה על כל לוח.
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים יודע מה אתה צודקאני צריך להישתחוות לךשמח?מזמן הבנתי שזה לא יגיע לשום מקום לדעתי בושה לפורומים כמו שאומרים תמיד "דרך ארץ קדמה לתורה"חבל שיש אנשים כמוך שהורסים את הפורומים כי יש פה הרבה מאוד אנשים נחמדים שעוזרים ומתקניםרוצה דוגמא?בבקשהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=106048.0שים לב איך הוא ענה לו ברוח נעימה ועוד אחרי זה הסביר לו עוד טעות וכל זה במילים פשוטות ובלי העלבותמכאן הסתיים הדיון שלי איתךואני מקווה לא להיפגש איתך יותר שלא תהרוג אותי פעם הבאהmr.bigglesworth יצאת מדעתך? איך איבדת כל פורפורציות?טוב, כמו שאומרים בתחילת ספר בישול עירקי : דבר ראשון לשתות כוס מים ולהירגע.עכשיו אפשר לחזור לפורום כמו שצריך -> אשכנזי רגוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.