פורסם 2005 בפברואר 420 שנים יש לי בעיה בחיבורי הUSB בלוח, הם עובדים כUSB 1.1 במקום USB2.0 למישהו יש מושג איך אני הופך אותם לUSB 2.0 ? הלוח שלי תומך בUSB2.0 ( יש לי את הלוח EPOX 8KDA3+ ).האם אני צריך להוריד דרייברים או משהו כזה ? או שישנן הגדרות כלשהם שאני צריך לשנות ? תודה מראש בן. נ.ב אני יודע שהם עובדים כמו USB 1.1 בגלל כשאני מחבר את הנגן שלי שתומך בUSB 2 אני מקבל את ההודעה הזאת [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים מחבר חחמה זאת אומרת איזה גרסה בדיוק ? יש לי SP 1 גרסת 2002 עם לזה מה שהתכוונת
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים מחבר זה לא ספציפית מכשיר אחד גם המצלמה שלי מראה את אותו דברושניהם לא מחוברים דרך שום מעביר זה במחשב עצמו :\
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים מחבר הנה ואין לי ממש מושג על מה הסימן שאלה :\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים מחבר עשיתי את זה והוא פשוט מוצא שוב את אותו דבר זה נותן לי את ההודעה של ] USB ] FOUND NEW HARDWARE: Universal Serial Bus וזה לא עזר זה עדיין באותו מצב עם סימן שאלה, אתה בטוח שלא צריך להתקין דרייבר כלשהו ? תאמת עשיתי חיפוש באתר של EPOX לגבי דרייבר של USB ולא מצאתי.הא ובקשר לסימן שאלה הצהוב נראה לי שזה פשוט הכרטיס USB שיש לי בקדמת המארז שהוא לא מזהה אותו או משהו כזה ולא לא ניסיתי לחבר את הנגן לשם אלא ליציאות שמחוברת ללוח אם ישירות.
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים התקנתה את הדרייברים שבדיסק של הלוח אם?כי ל SP1 אין דרייברים ל 2 (לפחות לא אצלי בלוח)
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים mr.bigglesworth דריברים של הלוח אם ממש לא קשור פה. אף לוח אם לא מגיע עם דריבר ל-USB2.0.ל-SP1 יש דריברים ל-USB2.0 והדרך היחידה להתקין USB2.0 היא להתקין SP1 (או SP2)זה ככה בכל הלוחות.אל תכתוב דברים שאתה לא מבין בהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.