פורסם 2005 בפברואר 420 שנים שלום לכולם אני מנסה לעדכן את הביוס של הלוח שלי (אף פעם לא עשיתי עידכון ביוס בעבר,הדגם של הלוח שלי רשום בחתימה שלי)הורדתי מהאתר של אסוס את התוכנה שאיתה אמורים לעדכן את הביוס שהיא:AFUDOS.exeוהורדתי את הקובץ עידכון שהוא:P4P8E004.romעכשיו לפי מה שהבנתי אני אמור לאתחל את המחשב במצב דוס..הבעיה היא שיש לי Xp ואני לא יכול ליצור דיסקט איתחול ואני גם לא יודע מאיפה אני יכול להוריד אחד..עוד בעיה היא שאין לי כונן 1.44 (שונא אותם) אז בעיקרון אני צריך בוט מcd שיפנה אותי לדוסואז רק לצרוב את שניי הקבצים הנ"ל לתוך דיסק והכל יעבוד?(אם כן בבקשה תנו לי לינק להוריד דיסק איתחול cd שיתמוך גם ב cd ב דוס..)תודה לעוזרים..
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים לפני שאתה מתחיל להשתולל עם בוטים וכאלה... למה אתה בכלל רוצה לעדכן את הBIOS?
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים ולדעתי בכלל דרישה בסיסית לעדכון ביוס הוא UPS.תאר לך שבאמצע העדכון יש הפסקת חשמל (דבר שאפשרי בהחלט), הלך הלוח...אה וגם: לפני שאתה מתחיל להשתולל עם בוטים וכאלה... למה אתה בכלל רוצה לעדכן את הBIOS?
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים מחבר אוקיי אתם צודקים נכנסתי לאתר של אסוס לבדוק מה התוספות בעידכון ואין לי צורך בזה..
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים כן, כמו שאמרו אנשים חכמים:"IF IT AIN'T BROKEN DON'T FIX IT"או כמו שאבא שלי נוהג להגיד:"אל תיגע בחרא שלא יסריח"
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים סתם לידע כללי:לאסוס יש תוכנה שמעדכנת את הביוס בסביבת חלונות, ללא צורך בתקליטוני איתחול למיניהם.http://www.asus.com.tw/support/download/selectftp.aspx?l1_id=1&l2_id=11&l3_id=0&m_id=1&f_name=Asusupdt60301.zip~zaqwedc
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים ידוע , אך מומלץ לעדכן את הביוס במצב דוס.הסיכויים שעידכון ביוס יכשל בעידכון בתוך הווינדוס , הם גבוהים בהרבה מאשר במצב דוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.