עבור לתוכן

המחשב לא נדלק!!

Featured Replies

פורסם

קודם כל, אני מצטער שאני שואל כל כך הרבה שאלות בזמן האחרון...

אז ככה:

ניסיתי לעשות o/c למחשב הזה:

celeron 300

לוח אם שאני לא יודע איזו חברה מיצרת אותו אבל הוא משתמש בצ'יפסט BX440 יש לו כרטיס קול, וכרטיס מסך (sis 6328)מובנים על הלוח.

128 MB SDRAM 133 MHz

מסך ישן 14"

WD 2.5 GB

צורב פיליפס 32*12*8

ניסיתי לעשות o/c על ידי שימוש בשיטה של חסימת הפין B21 בסלוט של המעבד(השיטה של טום). לשם כך הייתי צריך לפרק את כל הלוח מהמחשב. לאחר שחיברתי הכל מחדש והדלקתי את מחשב ההארדיסק השמיע כמה קולות אבל המסך לא הציג דבר. הורדתי את הסלוטייפ מהפין, חיברתי הכל מחדש ועדין כלום לא עובד. ניסיתי לאפס את הביוס, עברתי על כל החיבורים מחדש, אבל כלום. משהו דומה קרה לי פעם - כשהדלקתי את המחשב כלום לא עלה אז לקחתי אותו לטכנאי והוא אמר שהלוח ננעל בגלל שהמעבד התחמם יותר מדי (המאוורר נשרף) אז הוא החליף מאוורר וגם זיכרון (הוא אמר שגם הוא לא עובד). - זה מה שקרה אז. אם זה מה שקרה גם הפעם, יש איזו דרך לשחרר את הלוח? ואם לא , האם יש למישהו פיתרון?

בתודה מראש, Component

פורסם

תפרק את כל המחשב, תכניס ותוציא את הזכרון, כנ"ל הכרטיס מסך. אותה "נעילה" שהטכנאי אמר לך, זה בסה"כ שיתוק שלוחות קבר(לוחות לא מוכרים) מקבלים, ואז צריך לשחק איתם קצת, לנתק ולפרק להם את המעבד/כרטיס המסך/הזכרון עד שהם נדלקים, בלי להחליף אפילו חלק אחד בהם...

מה שאני לא מבין, זה אין היגעת להוציא את הלוח כדי להדביק משהו על המעבד......

פורסם
  • מחבר
ככה הגעתי!
פורסם

ככה הגעתי!

הוא מתכוון למה לעזאזל פירקת את הלוח בשביל לחסום את הפין B21 של המעבד!!!!!11

פורסם

יש לך לוח של PCCHIPS

WWW.PCCHIPS.COM

תוציא את הסוללה לכמה דקות ואז תחזיר אותה

דן

cwm39.gif

פורסם
  • מחבר

הוא מתכוון למה לעזאזל פירקת את הלוח בשביל  לחסום את הפין B21 של המעבד!!!!!11

יש לי מארז AT (!) מעפן ויש שם איזו חתיכת פח שחוסמת את הגישה לאחד הברגים של התושבת

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להוציא את הבטריה לכמה דקות אבל הבעיה עומדת בעינה. מה לעשות??

פורסם

יש לי מארז AT (!) מעפן ויש שם איזו חתיכת פח שחוסמת את הגישה לאחד הברגים של התושבת

זה לא קשור, לא הייתי אמור לפרק את הרגליות הצדדיות שעליהם המעבד ננעל, הייתי אמור ללחוץ את הכפתורים הצדדים שיש על המעבד כלפי פנימה, ופשוט להרים אותו החוצה, בלי לגעת בברגים ההם.

פורסם
  • מחבר

סוף מעשה במחשבה תחילה... אבל אולי יש לכם בכל זאת פיתרון?

פורסם

צבע בכחול וזרוק לים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים