פורסם 2001 בדצמבר 2523 שנים קודם כל, אני מצטער שאני שואל כל כך הרבה שאלות בזמן האחרון...אז ככה:ניסיתי לעשות o/c למחשב הזה:celeron 300 לוח אם שאני לא יודע איזו חברה מיצרת אותו אבל הוא משתמש בצ'יפסט BX440 יש לו כרטיס קול, וכרטיס מסך (sis 6328)מובנים על הלוח.128 MB SDRAM 133 MHzמסך ישן 14"WD 2.5 GBצורב פיליפס 32*12*8ניסיתי לעשות o/c על ידי שימוש בשיטה של חסימת הפין B21 בסלוט של המעבד(השיטה של טום). לשם כך הייתי צריך לפרק את כל הלוח מהמחשב. לאחר שחיברתי הכל מחדש והדלקתי את מחשב ההארדיסק השמיע כמה קולות אבל המסך לא הציג דבר. הורדתי את הסלוטייפ מהפין, חיברתי הכל מחדש ועדין כלום לא עובד. ניסיתי לאפס את הביוס, עברתי על כל החיבורים מחדש, אבל כלום. משהו דומה קרה לי פעם - כשהדלקתי את המחשב כלום לא עלה אז לקחתי אותו לטכנאי והוא אמר שהלוח ננעל בגלל שהמעבד התחמם יותר מדי (המאוורר נשרף) אז הוא החליף מאוורר וגם זיכרון (הוא אמר שגם הוא לא עובד). - זה מה שקרה אז. אם זה מה שקרה גם הפעם, יש איזו דרך לשחרר את הלוח? ואם לא , האם יש למישהו פיתרון?בתודה מראש, Component
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים תפרק את כל המחשב, תכניס ותוציא את הזכרון, כנ"ל הכרטיס מסך. אותה "נעילה" שהטכנאי אמר לך, זה בסה"כ שיתוק שלוחות קבר(לוחות לא מוכרים) מקבלים, ואז צריך לשחק איתם קצת, לנתק ולפרק להם את המעבד/כרטיס המסך/הזכרון עד שהם נדלקים, בלי להחליף אפילו חלק אחד בהם...מה שאני לא מבין, זה אין היגעת להוציא את הלוח כדי להדביק משהו על המעבד......
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים ככה הגעתי! הוא מתכוון למה לעזאזל פירקת את הלוח בשביל לחסום את הפין B21 של המעבד!!!!!11
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים יש לך לוח של PCCHIPS WWW.PCCHIPS.COM תוציא את הסוללה לכמה דקות ואז תחזיר אותה דן
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים מחבר הוא מתכוון למה לעזאזל פירקת את הלוח בשביל לחסום את הפין B21 של המעבד!!!!!11יש לי מארז AT (!) מעפן ויש שם איזו חתיכת פח שחוסמת את הגישה לאחד הברגים של התושבת
פורסם 2001 בדצמבר 2723 שנים יש לי מארז AT (!) מעפן ויש שם איזו חתיכת פח שחוסמת את הגישה לאחד הברגים של התושבתזה לא קשור, לא הייתי אמור לפרק את הרגליות הצדדיות שעליהם המעבד ננעל, הייתי אמור ללחוץ את הכפתורים הצדדים שיש על המעבד כלפי פנימה, ופשוט להרים אותו החוצה, בלי לגעת בברגים ההם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.