עבור לתוכן

מחפש טיונר דיגיטלי לגיטרה חשמלית

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר תוכנה של טיונר דיגיטאלי (עדיף רק טיונר ולא תוכה עם עוד כמה דברים כמו גיטרה פרו) אמין? כי כבר נמאס לי מהטיונר של גיטר פרו הוא כל הזמן מחליף צד וזה סתם לוקח מלא משאבים מהמחשב. עדיף תוכנה חינמאית או דמו שאני אוכל לבחון , תודה :)

פורסם

אממ...אני לא מכיר משהו מיוחד לגיטרה חשמלית (לא ידעתי שאפילו יש כאלה),אבל אני משתמש בטיונר מ-צ-ו-י-ן שנקרא AP GUITAR TUNER (אני משתמש בגרסא 1.02).ניסתי כמה וכמה טיונרים וזה הדבר הכי נוח שאי פעם נתקלתי בו.

הטיונר מבית Audio Phonics Inc ,והורדתי אותו מקאזא,אבל נדמה לי שהוא ניתן בחינם(לכן לא עברתי על שום חוק של הפורום ואתם לא יכולים לנעול את העץ הזה ;)) ;D ;D ;D.

נ.ב אני משתמש בגיטרה קלאסית אז אם אתה מתכוון למשהו מיוחד לחשמלית...אין לי מושג.

נ.נ.ב אתה צריך מיקרופון.

פורסם
  • מחבר

לא ביקשתי משהו מיוחד לגיטרה חשמלתי, רק רציתי משהו שאני אוכל לכוון אותה  :D בכל מקרה, אני אבדוק את התוכנה

ותודה לך  :D

עריכה, התוכנה הזאת מוזה, אני מכוון ומנסה להשאיר על 0 (אף פעם אני לא מצליח) ואחרי שניה אני עושה שוב וזה קופץ לי ל 5 או כל מספר אחר :-\

פורסם

לא ממש הבנתי אותך.

אתה מתכוון שכשאתה מכוון את הגיטרה אז אתה לא מצליח להביא את החלק של האחוזים אף פעם ל0% ,כל פעם זה טיפה יותר או טיפה פחות?

אם כן, אז זה בסדר,גם אני לא ממש הצלחתי לגמרי להביא ל-0.זה פשוט בגלל שאתה לא נמצא באולפן הקלטות :).

אתה פשוט נמצא בסביבה שבה האקוסטיקה משתנה(אני מניח שאתה בחדר שלך) וגם המיקרופון הביתי למחשב הוא לא מהטובים ביותר שיש.

פשוט תביא את הכוונון למקסימום שאתה יכול שמתקרב ל-0 והכל סבבה,זה מכוון מספיק.

ד"א אני מקווה ששמת לב להוראות שכתובות בHELP,אם לא אז תקרא(בין היתר כתוב שם להיות במרחק של 20\12 ס"מ מהמיקרופון). :)

פורסם

קפוץ לחנות מוזיקה הקרובה לביתך, ותרכוש.

אני אוהב את הטיונרים של פנדר, אבל הם קצת פחות מדוייקים. אם יש לך כסף להשקיע, תחפש טיונרים של חברת מטריקס (לא יודע אם יש בארץ)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים