פורסם 2002 ביולי 323 שנים מחבר לאפשוט כשיש מישהו בעיר אז יש חינםכשאין אז צריך לקנות(אני גם לא מעשן הרבה, פעם בכמה חודשים..)
פורסם 2002 ביולי 323 שנים מחבר אממ75% אמרו שלא16% אמרו שכן1% אמר שניסה הכל2% אמרו שבשנה הקרובה ינסוו5% אמרו שב5 שנים הקרובות ינסוביחד זה 98%איפה 2%?!?!
פורסם 2002 ביולי 523 שנים גראס זה אחלה. כל עוד זה במידה.אני מעשן כבר כמה שנים והייתי בטונות של פרקי עישון, ואני יודע שבד"כ שימוש של פעם בשבועיים שלושה, פלוס מינוס זה אחלה.אני גם יודע שעישון כרוני דופק את הנשמה, לאו דווקא את המוח, כי לאט לאט אתה הופך למפלצת ג'אנג'ה שלא איכפת לה מכלום חוץ מהמכשיר שלה, והחומר.שכחתי קצת מה רציתי להגיד, אבל אה כן נזכרתי, אם לא עישנתם, אם לא חוויתם את זה, אני לא חושב שיש לכם זכות להביע דעה בנושא הזה. אני לא יאמר שמאכלי ים הם מחורבנים, כי לא אכלתי מהם. אותו הדבר גם פה, לא?מאז התקופה האחרונה שעישנתי, התפתחתי בצורה אדירה. שלחתי יד לתוך תוכי ויצאתי מחוזק. שלושת החברים הקרובים שלי שעישנו איתי כבר די הרבה זמן, בדיוק אותו סיפור. אם אתה לא ערס טיפש, אלא בנאדם חושב, יש סיכוי לא רע שזה יגרום לך להרגיש שיצאת מהקוקון.ת'ורן (שעישן סמים לפני חצי שעה) ;D
פורסם 2002 ביולי 623 שנים וחוץ מזה , מה זאת אומרת סמים קלים ? אין כזה דבר סמים קלים.הרי הנקודה היא לא עד כמה אתה ב HIGH , אלא ההתמכרות.יש סמים קלים וכולנו משתמשים בהם (קאין מהקולה או מהקפה וניקוטין למי שמעשן)אבל זה לפי ההגדרה המילונית
פורסם 2002 ביולי 623 שנים חבר'ה מאיפה אתם קונים אפשר שמות של סוחרים זולים מאיזור המרכז ?פעם גידלתי בגינה של סבתא שלי צמח אחד אבל חפרפרת אכלה אותו ומאז היא הולכת מסטולה בלילות מחפשת את שאלתיאל קוואק
פורסם 2002 ביולי 623 שנים זה פשוט גואל נפש (גם לעשן) :2gunsfiring_v1: :AR15: ואני בחיים שלי לא הכניס דבר שגורם נזק לראות.
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מה שמות יא חולה נפש? זה פאקינג סוחרים, אם אני אתן את השמות שלהם, בהנחה וידעתי איך קוראים להם, אז היו תופסים אותם או משהו.ולמה לא להזיק לגוף שלך? במילא אתה תמות בסופו של דבר, אז למה למות בריא יותר? תעשן, אל תעשה ספורט, תאכל המון בשר אדום ושתה טונות של בירה, זה יעשה אותך סקסי.
פורסם 2002 ביולי 723 שנים מה פתאום ומה עם מש שעישנתה בלג-בעומר, נרגילה רגילה עם תאמים (לא עלים) ומים (לא וודקה)
פורסם 2002 ביולי 723 שנים מה שמות יא חולה נפש? זה פאקינג סוחרים, אם אני אתן את השמות שלהם, בהנחה וידעתי איך קוראים להם, אז היו תופסים אותם או משהו. ולמה לא להזיק לגוף שלך? במילא אתה תמות בסופו של דבר, אז למה למות בריא יותר? תעשן, אל תעשה ספורט, תאכל המון בשר אדום ושתה טונות של בירה, זה יעשה אותך סקסי. זה פשוט אמירה כול כך סוסטית חבל"ז - אני חיי לפיה(אולי חוץ מהעניין עם הספורט) כשאמרת שזה יעשה אותך סקסי נזכרתי בשמן הזה מאוסטין פאורס2 :lol:
פורסם 2002 ביולי 723 שנים ולמה לא להזיק לגוף שלך? במילא אתה תמות בסופו של דבראני לא מאמין.. משום מה אני מסכים איתך במשפט הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.