עבור לתוכן

צריך עזרה בצריבת דיסק דיוידי

Featured Replies

פורסם

אני ערכתי סרט בתוכנה  ואז שאני רוצה ליצרוב את הסרט לדיסק של דיוידי הוא לא נותן לי ביגלל שקובץ אחד שוקל יותר מ2 g מה אני יכול לעשות בישביל שהו בכול זות יצרוב למישהו יש תוכנה טובה שמפצלת?

פורסם

ברוך הבא לפורום,

דבר ראשון תקרא את חוקי הפורום ותשנה את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית,

דבר שני תנסה להשתמש בתוכנה VITRUALDUB כדי לפצל את הקובץ

פורסם
  • מחבר

טוב אני עורך סרטים לדיוידי ואני לא מישתמש בתוכנה וירטואל דאב אלה בתוכנה אחרת יותר טובה ואיתה אני עופך את הסרט לדיוידי אמיתי כאילו שני תיקיות אחת אודיו ואחת וידאו וירטואל דאב לא ניראה לי יכול לחלק כזה דבר....

פורסם

באיזה תוכנה אתה משתמש?

פורסם

תשנה בבקשה את הכותרת

פורסם
  • מחבר

winavi זו תוכנה שמדביקה כתוביות וגם עורכת את הסרט לדיוידי אמיתי תוך חצי שעה

פורסם

ובתוכנה עצמה אין לך אפשרות לפצל את הסרט?

אני פשוט לא מכיר את התוכנה הזאת :nixweiss:

פורסם

אני מכיר את WINAVI ומשתמש בה מידי פעם, היא מפצלת את הסרט כמו שצריך, הכל תלוי בהגדרות שנתת!!!

אני מקווה שאתה משתמש בגרסה 6.3.

שים לב איך אתה מגדיר את את איכות הסרט, ואיך לחלק את ה VOBים, מומלץ לא יותר מג'יגה ל VOB.

פורסם

אתה עובד עם FAT32 ?

והקובץ שמשקלו מעל 2 ג'יגה על המחשב (הרד-דיסק), הוא עובד רגיל ?

פורסם
  • מחבר

אני מכיר את WINAVI ומשתמש בה מידי פעם, היא מפצלת את הסרט כמו שצריך, הכל תלוי בהגדרות שנתת!!!

אני מקווה שאתה משתמש בגרסה 6.3.

שים לב איך אתה מגדיר את את איכות הסרט, ואיך לחלק את ה VOBים, מומלץ לא יותר מג'יגה ל VOB.

אז תסביר לי איך מפצלים בה את העיניין של האיכויות אני יודע להישתמש רק איך מפצלים לא...

פורסם

אז תסביר לי איך מפצלים בה את העיניין של האיכויות אני יודע להישתמש רק איך מפצלים לא...

אתה צריך להגיע למסך המצורף, ע"י לחיצה על אפשרות ADVANCED (לאחר בחירה של קובץ להמרה).

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים