פורסם 2005 בפברואר 320 שנים שלום לכולם הבעיה שלי היא לא סתם בעיהיש לי בעיה אני חושב עם התוכנה נורטון אינטרנט סיקיוריטיהבעיה היא כזו אני מעלה את המחשב ולוקח לו מלא זמן לבדוק את החומרה או את התוכנהנגיד כשעולה המחשב אני מנסה לפתוח את המחשב שלי והוא מראה לי את הפנס שמחפשולוקח לו שנה לעלותחוץ מזה המחשב אחרי פירמוט והכל רץ מצויין זו הבעיה היחידה אומנם היא קטנה אבל מרגיזה נוראניסיתי הכל לבדוק תוכנה לבדוק חומרה וכלום לא עוזר אפילו הפעלתי אנטי וירוס אחר וכלוםאני ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה...ואני לא יודע עם זה חומרה או תוכנה
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=97889.msg826351#msg826351
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים למה אתה עושה דאבל פוסטינג?4. דאבל פוסטינג: חל איסור לפתוח שני ת'רדים זהים בפורומים. אם אתם לא בטוחים שפתחתם את הת'רד בפורום הנכון, זהו התפקיד של המודר להעביר את הת'רד לפורום הנכון.תקרא בבקשה את חוקי הפורום.נ.ב - רון , איזה קטע , יצא שאני נתתי את אותו קישור בדיון השני שלו ;D
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים מחבר תודה רבה על זה ממש לא חשבתיאני אפילו חושב שזה זה כי המחשב שלי הוא הראשי והמחשב שלי מחובר לעוד מחשבושלי מקבל כתובת אוטומטיתאני מקווה שזה תקף גם לגבי מחשבים ברשת משותפת
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים מחבר סליחה עם זה לא בסדר אבל חברהלא סתם פניתי לכאן מישהו טיפל בי שם רק שוה אלא ידע מה הבעיה אז פניתי גם אליכםבכל מקרה סליחה...
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים אין בעיה, רק תקפיד לא לפרסם אותה שאלה בכמה מקומות שונים וגם אל תקפיץ. אם אתה רוצה להוסיף משהו בהודעה האחרונה שלך, תשתמש בכפתור עריכה.
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים מחבר חברה סליחה שאני מקפיץ אבל זה לא עובד ליניסיתי מה שרון26 אמר לעשות יכול להיות שזה יעבוד המחשבעולה קצת יותר לאט אבל אני משתף עוד מחשב יש לי עוד כרטיס רשתשדרכו מתחבר לאינטרנט עוד מחשבעכשיו כדי שהוא יוכל להיתחבר אני צריך לשים את הכרטיס שלי על קבלת אי פי אוטומטיתמה שאומר שזה מבטל את מה שרון אמר אז מה אני יכול לעשות בנידון תודה רבה מראשתראה ניסית לעשות את מה שאמרת בפורום לגבי הכרטיס רשת לתת לו כתובת קבועבגלל שהמחשב לא עולה ולוקח לו המון זמן להיתען .אבל הבעיה שלי כזו לי יש מחשב שמחובר לרשת עם כרטיס אחד ועוד כרטיס שאליו מחובר מחשב אחרוכשאני רוצה לתת לחיבור שלי כתובת קבוע הוא מנתק את המחשב השני מהאינטרנט ואמומר לישרק עם אני יתן לו לקבוע לבד את הכתובת הוא יוכל לחבר את המחשב השניהיתי רוצה לדעת מה אני יכול לעשות בכזה מצבאני מודע לך מאוד על העזרה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.