עבור לתוכן

בעיה חמורה מאוד עם הפעלת המחשב וההארד דיסק..

Featured Replies

פורסם

שלום,

בתחילת השבוע השתמשתי במחשב כרגיל כשלפתע הוא נתקע (בלי מסך כחול של ווינדוס או משהו, סתם נתקע)..

עשיתי ריסטרט עם הכפתור והוא עלה כרגיל, לאחר 5 דקות עבודה הוא שוב נתקע.. וכל פעם שהגיע למסך הטעינה של הווינדוס (עם הסמן הכחול הזה למטה שזז) אז הוא עשה לעצמו ריסטרט שוב ושוב ושוב...

החלטתי לפרמט ולהתקין ווינדוס אקספי SP2 במקום הSP1 שהיה לי..

הכל הלך טוב ויפה ונהנתי כמו בעבר עד שאתמול לפתע המחשב נתקע באותו אופן שוב ולא הגיע אפילו לשלב הטעינה של הווינדוס אלא אמר שהוא פשוט לא מוצא את ההארד דיסק מחובר..

היום בבוקר הפעלתי את המחשב וכאילו כלום הוא עלה, אבל לאחר 5 דקות שוב נתקע ואז לא מצא את ההארד דיסק שוב...

ההארד דיסק הוא של WD 40ג'יגה עם 8 מגה זיכרון פנימי, הוא בן שנה וחצי ככה ויש לי עליו עדיין אחריות.. הבעיה זה שאם אני שולח אותו והוא לא מקולקל אז אני צריך לשלם דמי בדיקה (בנוסף למשלוחים וכו')..

מישהו יכול לעזור לי לזהות את הבעיה? האם זה בעיה בחיבור בלוח אם או בהארד דיסק? שמעתי מכמה אנשים שיכול להיות שהבעיה בכלל נמצאת בזיכרון.. אני אובד עיצות כרגע ובאמת חייב את עזרתכם.. בבקשה..

פורסם
  • מחבר

עוד משהו שאני רוצה להוסיף.. מבדיקה שהרגע עשיתי ראיתי שאת ההארד דיסק השני שמחובר הוא מזהה יופי..

מישהו יודע מה יכל לגרום להארד דיסק להידפק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים