עבור לתוכן

דיסקים לצריבה DVD

Featured Replies

פורסם

כל הקמצנים הגדולים יודעים שזול עולה ביוקר :)

פורסם
  • מחבר

מה שנכון נכון.

אולי אני לא אקח את אלה בשקל שישים אבל מה אם אלה בשלוש וחצי של silver line?

פורסם

לא הייתי צורב עליהם דברים חשובים.

פורסם

תראה, מהמדיות הסבירות והזולות הייתי הולך על ה RITEK 4X G04, הם בהחלט באיכות סבירה.

ניתן למצוא אותן בבר עזוז, בלירה ובעוד אתרים (תעשה חיפוש) במחיר טוב יחסית.

אמנם זה לא VERBATIM, אבל כל עוד אתה לא מגבה חומר לעוד 3 שנים אתה במצב טוב (ואולי גם אז).

אגב יש לך ב אולסייל במכירה קבוצתית של מדיות LG 8X במחיר נמוך ליחידה, משהו כמו 2.75, אבל הרבה (125)יחידות.

אני משתמש ב RIDATA שהוא מותג של RITEK ואני מרוצה מאוד, קיבלתי עכשיו RITEK G04 גם הם של RITEK מקורי אבל לא RIDATA והם סבירות בהחלט. (לא מובן לי הבידול במיתוג, אבל נראה לי שיש הבדל באיכות החומרים).

פורסם

כמה שנים אתה מגבה על רייטק? מבסוט ממה? מזה שהצלחת לצרוב? אצלי אחת (לפחות) כבר קופצת, אצל חבר שלי כמה.

במחיר של היום גם וורבטים ו TY ירדו באיכות, אז על רייטק לא הייתי סומך לדברים חשובים, עם כל הכבוד.

פורסם

כמה שנים אתה מגבה על רייטק? מבסוט ממה? מזה שהצלחת לצרוב? אצלי אחת (לפחות) כבר קופצת, אצל חבר שלי כמה.

במחיר של היום גם וורבטים ו TY ירדו באיכות, אז על רייטק לא הייתי סומך לדברים חשובים, עם כל הכבוד.

תראה, הסיבה שקניתי RITEK G04 הייתה בעקבות תגובות טובות בפורומים (CDRINFO, VIDEOHELP ועוד...), עכשיו אני אך ורק ממליץ על ה G04 ואם אפשר אז על מותג ה RIDATA. (לא סילבר ליין ושות')

למשל על ה G05 אני לא ממליץ לאף אחד, עקב הביקורות הרעות שאני שהן קיבלו בפורומים השונים. (אף על פי שאני חושד שזה אותו ה DYE כמו ב G04 רק מוגבל ל 8X).

בכל מקרה אם היית קורא היטב את התגובה שלי היית מבין שאני ממליץ עליהן כתחליף למדיות שהן בפרוש פחות טובות. ושים לב שלא טענתי לרגע שהם "מעולות" אלא "בהחלט סבירות"/"באיכות סבירה".

מה שכן ה BATCH שקבלתי עכשיו של G04 נראה לי פחות טוב מה RIDATA.

...

אגב, נכון להיום יש לי מדיות FORTIS של מKSP שנצרבו לפני יותר משנה והן תקינות לחלוטין, אבל בגלל שזה מותג לא יציב ועקב תלונות של חברים על המדיה הזו עברתי ל ל RIDATA 4X.

כיום אני מחפש להשיג מדיות עוד יותר איכותית (עקב ירידת המחירים) בכמות מחו"ל, אם יש לך המלצות ספציפיות ל

DVD-R והכוללות קוד מדיה, אשמח לשמוע.

קצת על בעיות במדיות RITEK ותגובה של החברה ניתן למצוא פה

פורסם

כן, גם אני קראתי את ההמלצות ולכן קניתי, ועוד בזמנו זו הייתה המדיה הראשונה בארץ באיכות סבירה ומחיר סביר. אבל, אז קראתי עוד, והמחירים ירדו והאיכות ירדה ואנשים בחו"ל נתקלו בזה אז כשהמחירים של הוורבטים ירדו בארץ החלטתי שאני לא נוגע בזה יותר. וגם הם התחילו לזייף.

מדיה טובה ל NEC 3520?

TY וכמובן וורבטים וסוני. עם המדיות האלה גם FW רשמי תומך באוברספידינג. תסתכל בביקורות ותראה. אם ה FW הרשמי תומך באוברספידינג זה בד"כ מדיות טובות.

פורסם

TY יקרות בטרוף !! כפול מה VERBATIM !

נראה לי ה VERBATIM "הכי" שוות ביחס של מחיר לאיכות משהו כמו 0.5$ למדיה לא כולל משלוח, כך שגג 0.8$ למדיה כולל משלוח בקניית כמות. (וללא מכס)

פורסם

איזה מדיה הכי משלמת היום ?

מבחינה איכותית?

מחיר ואיכות.

אני עובד בחנות אנחנו מוכרים Philips x8

מישהו שמע עליהם משהו ? יודע איך הם?

ולרוב אנחנו עובדים עם הדיסקים המסריחים של maxdisk

ואני מנסה לשכנע את הבעלים להכניס מדיות יותר איכותיות...

יש לכם המלצות? כמובן שהמלצתי להם silver line אבל יש לנו יבואן בן זונה

שלא מסכים להביא כמויות קטנות הוא רוצה שנקנה רק בכמויות גדולות.

פורסם

איזה מדיה הכי משלמת היום ?

מבחינה איכותית?

מחיר ואיכות.

אני עובד בחנות אנחנו מוכרים Philips x8

מישהו שמע עליהם משהו ? יודע איך הם?

.....

תראה מדיות כמו VERBATIM ו TY שהמליץ INTEGRAL יהיו טובות לכל צורב, למדיות אחרות כדאי שתתן את דגם הצורב שלך וה FW שלו, כך אפשר יכול לבדוק בפורומים בחו"ל אילו מדיות מומלצות עם איזה צורב ו FW.

החברים בפורומים שם עושים בדיקות עם דיסקים שונים (DVDINFO ושות') ומפרסמים את התוצאות לרווחת הכלל, כמו בת'ראד בתחילת הנושא.

פורסם

יש לו LG 4163B

איך המדיות LG DVD+R X8 עליו?

פורסם

תמיד כדאי לציין MEDIA CODE, בכל מקרה בת'ראד קודם המליצו עליהם עם דגם ישן יותר של LG (אני חושב שזה היה INTEGRAL).

ב VIDEOHELP יש תגובה אחת מתאימה.

בת'ראד הזה בוחנים מדיות ל 4163 אבל לא את ה LG.

פה לעומת זאת ניתן למצוא מדיות לא מומלצות וגם פה ה LG לא נמצאות.

ליותר מכך כדי לחכות לתגובות של בעלי 4163B .

פורסם

יש לו LG 4163B

איך המדיות LG DVD+R X8 עליו?

מצויינות. יש שתי וורסיות - החדשה יותר נצרבת ב X12. הישנה יותר ב X8. בכל מקרה MCC003 זה משהו שה LG מאוד אוהב.

עריכה, סליחה, LG X8+R (הכתומות) זה CMC MAG E01 . עובד מצויין עם 4120 ואמור לעבוד טוב עם 4163B. כמובן, ש CMC זה CMC אבל אני מניח שתחת בקרת האיכות של LG הן סבירות פלוס. תסתכל על התמונה השניה:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

סליחה על ההקפצה, אבל רציתי שתדע שגם הפיליפס +R X8 יכולים להיות CMC MAG E01

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים