פורסם 2005 בפברואר 320 שנים שלום לכולם הבעיה שלי היא לא סתם בעיהיש לי בעיה אני חושב עם התוכנה נורטון אינטרנט סיקיוריטיהבעיה היא כזו אני מעלה את המחשב ולוקח לו מלא זמן לבדוק את החומרה או את התוכנהנגיד כשעולה המחשב אני מנסה לפתוח את המחשב שלי והוא מראה לי את הפנס שמחפשולוקח לו שנה לעלותחוץ מזה המחשב אחרי פירמוט והכל רץ מצויין זו הבעיה היחידה אומנם היא קטנה אבל מרגיזה נוראניסיתי הכל לבדוק תוכנה לבדוק חומרה וכלום לא עוזר אפילו הפעלתי אנטי וירוס אחר וכלוםאני ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה...
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים 1)תכתוב את המפרט של המחשב שלך (זיכרון, מעבד...)2)כמה תוכניות עולות לך כש-XP עולה?
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים מחבר לוח גיגהביט מעבד אינטל פנטיום 2.7 זיכרון 512 400 יש לי כרטיס קול מתקדם על הלוח ושני הרדיסקים אחד 20 אחד 60 ואני לא מוצא שום סיבה שזה יקרה זה קורה לי רק כשאני מתקין אנטי וירוס ואני לא יודע מה הסיבה ...
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים מחבר זה גם וגם יש לי גם אינטרנט סיקיוריטי וגם אנטי וירוס 2005 אם אתם לא יודעים לענות לי לא נורא תודה בכל אופן על התמיכה וההקשבהאבל זו הבעיה ואני לא יודע למה זה קשור
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים תנסה להיעזר בעצות שבדיון הבא:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=97889.msg826315#msg826315
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים מה הכוונה פנס שמחפש? מה קורה מאז שמופיע הדסקטופ ועד שאתה יכול להתחיל לעבוד?
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים זה גם וגם יש לי גם אינטרנט סיקיוריטי וגם אנטי וירוס 2005 אם אתם לא יודעים לענות לי לא נורא תודה בכל אופן על התמיכה וההקשבה אבל זו הבעיה ואני לא יודע למה זה קשור דבר ראשון, אסור בתכלית האיסור להשתמש באנטיוירוס של נורטון . הוא רק מאט את המחשב ולא עובד כמו שצריך. שנית, כמה זמן לוקח ל-HD להפסיק לקרוא מרגע שאתה רואה את שולחן העבודה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.