עבור לתוכן

שיחזור מידע מהארדדיסק ששבק חיים

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני בעצם מבקש לנצל את נסיונכם בHD ששבק חיים.

יש לי אחד כזה שהפסיק להגיב לגמרי - מת, ויש לי עליו מידע מאוד חשוב שלא גובה :s07:.

מישהו (ממש לא מוסמך) אמר לי שלזה דווקא יש יותר סיכוי להצלה כי אולי פשוט הוא לא מקבל זרם חשמלי ויש מי שיוכל להציל אותו.

מה דעתכם ?

האם יש טעם לקחת למעבדה - ואם אתם יודעים כמה זה עשוי לעלות ?

תודה רבה.

פורסם

מעבדה = מינימום 200$

פורסם

האם זו עבודת המאסטר שלך? :'(

אני מבין ש"הממש לא מוסמך" הציע מעבדה, לא?

אם זה חשוב מספיק (שעות עבודה וכו') שווה ללכת למעבדה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם.

פורסם

אם הדיסק לא עובד ממש (לא מקבל חשמל) אז סביר להניח שהכרטיס שלו הלך (הרד-דיסק מורכב מהחלק הפיזי - הפלטות, ראש הקריאה-כתיבה, מנוע וכו' והחלק האלקטרוני שהוא בעצם ה-PCB שלו) ואז אתה יכול למצוא דיסק כזה בדיוק שווה לך אפילו ללכת לחנויות ולשאול אם יש דיסק כזה, לקנות אותו ואז פשוט להחליף את הכרטיס האלקטרוני (יצא לי להציל יותר מדיסק אחד בחיים שלי ככה).

בהצלחה.

פורסם

תראה אם תתאר קצת את הבעיה יותר בפירוט, כולל סוג דיסק קשיח, ואולי משהו יוכל להביא לך דיסק כזה עם פגם בפלטות.

אני רואה שהתעדכנה הודעה מעלי, מכילה בערך את מה שכתבתי, אז ערכתי בהתאם.

ישר כח. ;D;D

פורסם
  • מחבר

הדיסק של קוונטום.

מוזר אבל אין עליו ציון של הגודל.

מה שקרה זה שאין פשוט אין שום תגובה ממנו. רק נורית ירוקה קטנה ושום תזוזה.

אין לי יותר פרטים.

תודה

פורסם

תבדוק באתר של קוונטום לפי המספר הסידורי שלו.

פורסם

אם הדיסק לא עובד ממש (לא מקבל חשמל) אז סביר להניח שהכרטיס שלו הלך (הרד-דיסק מורכב מהחלק הפיזי - הפלטות, ראש הקריאה-כתיבה, מנוע וכו' והחלק האלקטרוני שהוא בעצם ה-PCB שלו) ואז אתה יכול למצוא דיסק כזה בדיוק שווה לך אפילו ללכת לחנויות ולשאול אם יש דיסק כזה, לקנות אותו ואז פשוט להחליף את הכרטיס האלקטרוני (יצא לי להציל יותר מדיסק אחד בחיים שלי ככה).

רעיון מעניין, אפשר לחסוך מלא כסף בשחזור ככה.

buuhaa - זה הארד דיסק חדש?

פורסם

רעיון מעניין, אפשר לחסוך מלא כסף בשחזור ככה.

רעיון ידוע, השאלה היא האם לא נהרס המידע בפלטות בגלל הבעיה...

בכל מקרה, עשיתי את זה לפני כמה חודשים עם ה WESTREN DIGITAL, הבקר נשרף כתוצאה ממכת חשמל של ספק ג'נרי, והיום הוא עובד טוב (צריך אבל להשיג בקר של אותו דגם בדיוק, זה לא פשוט) :)

פורסם

הנה סיפורו של אדם שהחליף את הPCB

http://www.deadharddrive.com/

אפשר גם לנסות את שיטת המקפיא לשים תדיסק קשיח בשקית אנטי סטטית אטומה לכמה שעות ואחרי זה לחבר מייד

אם זה יצליח הדיסק קשיח יעבוד לזמן מוגבל ,כדאי שיהיה עוד דיסק קשיח מחובר כדי שיהיה אפשר להעתיק מהדיסק קשיח שהוקפא מה שצריך לפני שיחדול לעבוד שוב ואם לא תצליח להעתיק את כל מה שצריך לפני שיחדול לעבוד אז פשוט תקפיא עוד פעם עד שתצליח להעתיק כל מה שצריך

פורסם

הנה סיפורו של אדם שהחליף את הPCB

http://www.deadharddrive.com/

אחלה סיפור... והסוף כל כך מרגש (הוליווד סטייל) ;)

פורסם

אפשר גם לנסות את שיטת המקפיא לשים תדיסק קשיח בשקית אנטי סטטית אטומה לכמה שעות ואחרי זה לחבר מייד

אם זה יצליח הדיסק קשיח יעבוד לזמן מוגבל ,כדאי שיהיה עוד דיסק קשיח מחובר כדי שיהיה אפשר להעתיק מהדיסק קשיח שהוקפא מה שצריך לפני שיחדול לעבוד שוב ואם לא תצליח להעתיק את כל מה שצריך לפני שיחדול לעבוד אז פשוט תקפיא עוד פעם עד שתצליח להעתיק כל מה שצריך

עם כל הכבוד לשיטה, ממש לא נראה לי שזה יעבוד, אם הבקר נשרף, לא נראה לי שהוא יעבוד, גם בטמפרטורה נמוכה (וואלה יש לי כ.מסך+לוח אם שרופים זרוקים איפהשהו נראה לך שאם אני אקרר אותם הם יתחילו לעבוד? ;) )

פורסם

עם כל הכבוד לשיטה, ממש לא נראה לי שזה יעבוד, אם הבקר נשרף, לא נראה לי שהוא יעבוד, גם בטמפרטורה נמוכה (וואלה יש לי כ.מסך+לוח אם שרופים זרוקים איפהשהו נראה לך שאם אני אקרר אותם הם יתחילו לעבוד? ;) )

הקטע של המקפיא עובד אם הבעיה היא מכנית ולא אלקטרונית... ומנסיון זה עובד.. הדיסק הראשון שקניתי לפני יותר מ 10 שנים, היה 10MB (לא GB), קניתי אותו יד שניה מחנות תמורת פחות מ 50 שקל. הוא הפסיק לעבוד אחרי כמה שבועות, אז הייתי מתחיל להכניס אותו למקפיא, הוא היה עובד לכמה שעות כל פעם, עד שאחרי שבועיים הוא נהרס לגמרי (ולדוגמא יותר טובה, לחבר שלי נהרס הדיסק, הוא הכניס למקפיא וזה עבד לכמה שעות, וזהו).

פורסם
  • מחבר

הארדיסק ישן מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים