עבור לתוכן

צורב CD - מה לקחת? Liteon vs Teac

Featured Replies

פורסם

ההפרש בין הצורבים הוא סה"כ 30 שקלים, רציתי לדעת איזה מביניהם מומלץ:

Teac vs Lite-On

תודה רבה :hi:

פורסם

Teac בגלל השנתיים אחריות

אין ביניהם הבדלים חוץ מזה

פורסם

היום כבר לא כדאי לקנות צורב CD בלבד. אם אני הייתי צריך לקנות היום הייתי קונה צורב DVD.

פורסם
  • מחבר

אין לי כל צורך בצורב DVD מאחר ואיני צורב כל כך הרבה ומסיבות אישיות נוספות.

Teac בגלל השנתיים אחריות

אין ביניהם הבדלים חוץ מזה

מה לגבי עידכוני קושחה וכיוב' ?

פורסם

Liteon

כי שנה זה מספיק וזה 150 שקל

אני מניח שעוד שנה תרצה צורב יותר מתקדם שהיום עוד לא נמצא בשוק או צורב dvd שיעלה ממש מעט אז לדעתי

פה האחריות לא משחקת תפקיד חשוב

מילא אם קנית כ.מסך או מעבד דברים כאלה כן אבל היום זה לא רלונטי כל כך למוצר הצפציפי

פורסם

כאחד שיש לו את ה liteon הרבה מאוד זמן,אני יכול להמליץ עליו בחום.

עושה רעש כמו מטוס,אבל קורא וצורב יופי!

פורסם

הצורבי CD כבר הגיעו לקצה היכולת שלהם, ככה שהבדלים בין שני הצורבים זניחים.

30 שקל שווה עוד שנה אחריות, הטכנולוגיה של צריבת CD לא תשנתה עוד ככה שעוד שנה אם הצורב יתפגר אתה תקנה אותו צורב בדיוק (שכן צורב DVD עולה יותר ונותן איכות ומהירות נמוכה יותר)

האחריות תמיד משחקת תפקיד כי זה משהו שלא מתיישן.

פורסם
  • מחבר

אני מבין שאין כ"כ הבדל בין הצורבים חוץ מעניין האחריות, אך אני זוכר פעם שדובר רבות על איזה צורב CD שיש לו עידכוני קושחה טובים ורציתי לדעת אם זה משנה ואיזה מהם עדיף לצורך עניין זה?

פורסם

לי היה לייטאון ואחרי שנה וחודש התקלקל. לדאבוני, חשבתי שלא יתקלקל, ולכן לא קניתי צורב לייטאון עם שתי שנות אחריות, למרות שההבדל הוא 30 ש"ח.

כיום, אני מתכוון לקנות צורב של אסוס עם שתי שנות אחריות. לליטאון ישנה טכנולוגיה של ריינר.

ישנם חנויות אשר לא מוכנות לתת שתי שנות אחריות על צורבים למרות שהם מקבלים אחריות שכזו.

אינני יודע כמה אנשים יודעים כי ישנה אחריות של שנתיים על הצורבים הבאים: סוני, טושיבה, אסוס, לייטאון, אסוס, טיאק ופלקסטור.

לכן, כדאי לחפש חנויות אשר מוכרות צורב של אחת מהחברות הנ"ל עם שתי שנות אחריות.

ניתן לציין כי חשוב לקנות מחנויות ותיקות אשר לא יפשו רגל לפני תום תוקף האחריות. במיוחד הדבר נוגע למוצרים של אסוס, מידיקום היבואנית, מתגאה בכך שאיננה נותנת שרות ואחריות למוצרי אסוס מחנויות שפשטו רגל, למרות ששילמתם.

פורסם
  • מחבר

מכיר את הקטעים האלה... היה לי הרדיסק 160GB של IBM מהסדרה החדשה (בזמנו.. לפני כמה שנים) עם אחריות ל-3 שנים. עבד 3 שנים כמו תותח ואז אחרי 3 וחצי שנים מת. פתחתי על זה דיון אתה יכול לחפש אותו, יש שם תמונות של ההארדיסק מבפנים (פתחתי אותו) ועוד...

אני הולך לקנות היום לייטאון, בתקווה שיחזיק יותר משנה.

תודה רבה לכולכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים