עבור לתוכן

עוד EDITOR'S CHOICE ל 4163B

Featured Replies

פורסם

אין הרבה ברירה, אלא לקנות אותו [;

תודה.

פורסם
  • מחבר

תלוי מה אתה מחפש. אם אוברספידינג של מדיה זולה אז קנה את ה BENQ1620 או ה NEC3520

פורסם

נכון... אבל עם הנק זה תחת FW לא רשמי.

רציתי לשאול אותך אינטגרל בת'רד שפתחתי, אבל אם כבר אנחנו כאן:

האלג'י קיבל את בחירת העורכים לעומת הנק 3520, שזה מצוין...

ויש לי שאלה: זה נכון שהנק תומך ב- DVD-+R DL בעוד שהאלג'י רק ב- +? ושניהם לא תומכים ב- RW DL נכון?

גם ראיתי, שהנק אמור לצרוב על 48x, אבל בקושי עושה 32x...

פורסם
  • מחבר

נכון... אבל עם הנק זה תחת FW לא רשמי.

גם תחת FW רשמי יש אוברספידינג. תקרא את הטרד הבא ב CD FREAKS בו משווים FW לא רשמי ל 3520 ורשמי ותראה שגם ברשמי יש אוברספידינג מסויים.

http://www.cdfreaks.com/article/178

רציתי לשאול אותך אינטגרל בת'רד שפתחתי, אבל אם כבר אנחנו כאן:

האלג'י קיבל את בחירת העורכים לעומת הנק 3520, שזה מצוין...

גם ה NEC קיבל ציון לשבח..

ויש לי שאלה: זה נכון שהנק תומך ב- DVD-+R DL בעוד שהאלג'י רק ב- +? ושניהם לא תומכים ב- RW DL נכון?

לא מכיר RW DL. ה LG תומך ב +. לא בטוח לגבי ה 3520.

גם ראיתי, שהנק אמור לצרוב על 48x, אבל בקושי עושה 32x...

אני לא בדקתי את ה 3520. את ה 3500 בדקתי עם וורבטים ופיליפס וצרב בקלות ב X48. לא שזה כזה משמעותי כמו ההבדל בין DVD X4 ל DVD X8.

פורסם

אין DL RW כיום.

ה NEC תומך ב -DL- וב DL+.

פורסם

מצאתי את ת'רד אקטואלי יחסית ב- CDFreaks, שבו שאלו את השאלה הנצחית - "LG או NEC?"

הרוב המוחץ, למעשה כולם, המליץ על ה- LG.

בעוד שמשתמש אחד (Kenshin) דווקא המליץ לחכות למודל הבא של LG.

אין שום תאריך יציאה - נתונים או שמועות - נשמע לי מאוד הזוי.

אם אחד ממכם לא מאמת או מחזק את השמועות הנ''ל אני רץ וקונה את ה- LG עכשיו.

תודה. :hi:

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם
  • מחבר

מצאתי את ת'רד אקטואלי יחסית ב- CDFreaks, שבו שאלו את השאלה הנצחית - "LG או NEC?"

הרוב המוחץ, למעשה כולם, המליץ על ה- LG.

בעוד שמשתמש אחד (Kenshin) דווקא המליץ לחכות למודל הבא של LG.

אין שום תאריך יציאה - נתונים או שמועות - נשמע לי מאוד הזוי.

אם אחד ממכם לא מאמת או מחזק את השמועות הנ''ל אני רץ וקונה את ה- LG עכשיו.

תודה. :hi:

KENSHIN הוא לא עוד משתמש. זה המומחה מספר 1 ב CD FREAKS לכוננים אופטיים, עם מעל 80 כוננים אופטיים בבית, עבד ומקושר היטב ליצרני DVD כמו ליטיאון, סמסונג, LG. אם הוא אומר שיש LG חדש בדרך הוא יודע מה שהוא אומר. מתי הוא יצא אף אחד לא יכול לדעת.

פורסם

אז מה זה אומר לגבי? לחכות או לא? :s05: כי בסוף פותח הדיון החליט לחכות, אבל לו יש כבר צורב.

לי אין שום כונן אופטי.

פורסם
  • מחבר

שמע, בכל חומרה יש חידושים בלי סוף. אפשר גם לא לקנות אף פעם. גם אם יצא מחר LG עם DLX8 יקח בטח עוד חודש חודשיים עד שיגיע ואני לא מאמין שיצא מחר. לפניו יגיע ה 3530 של NEC ואולי עוד דברים.

אם אני עדיין מסתדר בכיף עם 4120, חברים שלי עם 4082, 2500A, 2510, 3500 אפילו פיוניר 106(והאחרון עוד יושב אצל עורך סרטים) אני לא חושב שתהיה לך בעיה להסתדר עם ה 4163B. סה"כ למהירות X16 הוא כבר הגיע שזה המקסימום. השיפור יהיה ב DL ואו אולי עוד פעם ב RW, ואולי ב DVD RAM. אבל DL אי אפשר להשיג במחירים שפויים, RW לא יצא אפילו X8 בחו"ל (יש רק דוגמאות מיצרנים) ו DVD RAM X5 יש רק של מקסל וגם אותו אין בכל מקום אז לדעתי אין חובה לחכות.

פורסם

טוב, לא מצאתי שום אפשרות ב- CDF לשלוח ל- Kenshin הודעה פרטית. חבל.

אם מה שאתה אומר נכון, ולפי מה שאני מסיק משלל הביקורות ושמשבחות את הצורב המדובר, כמו כן הפוסטים והסקירות - הבנתי שהצורבים הבאים בטכנולוגיה הנוכחית לא ישפרו שום דבר. הלכתי על ה- LG. תודה רבה!

נ''ב - יש איזה משהו שאני צריך לדעת לגבי הצורב? אלו מדיות כדאי, תוכנות חיוניות וכו'?

פורסם
  • מחבר

תוכנות:

DVDSHRINK

NERO אחרון

DVD DECRYPTER

DVD2SVCD

TMPGENCODER

מדיות:

איכותיות הייתי הולך על וורבטים X8 -R ב"לירה". אלה נראות הקנייה הכי טובה כרגע. האמת שלא הייתי קונה שום דבר אחר.

תתחדש. :)

שוב, שיפורים יש כל הזמן, אבל אני חושב שהצורב יותר מיספק אותך.

פורסם

תודה :xyxthumbs:

יש לך איזשהו שמץ עבור מה כל תוכנה מתפקדת?

ומהו K-Probe?

עבור גיבוי משחקים, באיזה פורמט להשתמש?

עבור דיסק גיבויים לקבצים ומסמכים כלליים, אחד של DVD-RAM ואחד רגיל, באיזה פורמט להשתמש?

עבור דיסק גיבוי לסרט, שאני רוצה שגם יקרא על נגן ה- DVD הביתי, באיזה פורמט להשתמש?

ולסיום, דיסק גיבוי לווינדוס - במה להשתמש?

שוב, שיפורים יש כל הזמן, אבל אני חושב שהצורב יותר מיספק אותך.

כן אני יודע, אבל לפי מה שהבנתי, בעתיד זה יהיה לא משמעותי (במיוחד עבורי, אני לא צורב Hardcore) או אפילו אפסי. עד ה- Blueray :)

פורסם
  • מחבר

תוכנות:

להעתיק לההרדדיסק סרטים שאתה רוצה לגבות :

DVD DECRYPTER

להוריד מהסרטים מה שאתה לא צריך, לכווץ במידת הצורך ולצרוב:

DVDSHRINK (גם צורב בעזרת הנירו).

NERO אחרון

לקודד AVI ל DVD:

DVD2SVCD

TMPGENCODER

לצריבת DATA על דיסקים של DVD:

נירו

לעבודה עם DVD RAM:

פרמט את הדיסק ועבוד DRAG N DROP או קבצי BATCH עם הפקודה XCOPY והפרמטרים המתאימים.

למשל, אני שומר את כל ה DATA שלי בדירקטורי אחד (אופיס, מייל, פקסים) ומגבה את מה שהתשתנה בעזרת קובץ BATCH המכיל את הפקודה הבאה:

xcopy d:\data G:\  /E /Y /D /C

לגבי דיסק רגיל אז +RW כדי שתוכל לשכתב.

גיבוי מערכת הפעלה: פה צריך GHOST או דומיו. על איזה פורמט? עדיף על הרדדיסק אחר בגלל המהירות אבל אם מערכת ההפעלה וכל השאר קטנים מ 4.3 גיגה אז אני מאמין שאפשר ל DVD RAM כמו שעושים לדיסק רגיל. אף פעם לא עשיתי את זה על DVD RAM.

משחקים: תלוי בפורמט של המשחק. אם BIN אז CD אם ISO למשל והמקור ב DVD אז DVD אם FILES אז עדיף DVD.

KPROBE היא תוכנה לבדיקה "עמוקה" של איכות הצריבה . עובדת על צורבי DVD של ליטיאון. ל LG אין את היכולת שיש לליטיאון או BENQ.

ל DVD הביתי - תלוי באיזה פורמטים הוא תומך. תבדוק ב WWW.VIDEOHELP.COM או תבדוק פיזית. בד"כ התאימות ל -R יותר גבוהה אבל לא בהכרח. +R יכול להיות טוב ואם לא אז גם +R עם ביטסטינג יכול להיות טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים