עבור לתוכן

מבקש המלצת קושחה לNEC 3500A

Featured Replies

פורסם

הקושחה הקיימת 2.18 (נדמה לי שזאת היא, הרשמית האחרונה בקיצור) עושה בעיות * קריאה * עם המון דיסקים (GPT, פריקו {או מה שזה לא יהיה}, ורבטיימ, אלו היחידים שניסיתי.

הבעיה היא רק בקריאה, לא בכתיבה. עם דיסקים של חברות אחרות אין שום בעיה. לכן הגעתי למסקנה (בעזרת החנות הנחמדה) שמדובר בגרסת קושחה.

אז אני מבקש המלצה לגרסת קושחה שתעשה כמה שפחות בעיות בקריאה של דיסקים, מבחינת מהירויות, לא משנה לי. כמה שניות זה לא קריטי. העיקר שתקרא!

רשמית או לא רשמית, גם זה לא אכפת.

פורסם

GPT ו PRINCO אינם אינדיקציה אבל וורבטים מתחיל להיות חשוד.

אני התקנתי את ה 3500 אצל שכן וצרבנו לא מעט וורבטים ופיליפס. לא היו שום בעיות בקריאה ובצריבה. כולל בקריאה של CD אחרים שהיו כבר צרובים (לא הסתכלתי על הסוג, אבל שכן שלי לא קונה זבל).

קח בחשבון שיתכן שה NEC תקול. קורה במשפחות הכי טובות.

אתה בטוח שה SETTING שלו כמו שצריך (תנסה IDE דרייבר של ווינדוס ולא של יצרן הלוח או הציפסט, ASPI, כבל IDE , תבדוק שהוא יושב על UDMA 2 וכו'..)?

פורסם

בצריבה אין בעיה, רק בקריאה. גם צרובים אחרים קודמים לא נקראו (ונקראים מחשבים האחרים), מה שהוא צורב גם עובד מצויין.

אם הבעיה הייתה אחרת הוא היה עושה בעיות עם כל המדיות, לא רק עם מדיות ספציפיות.

פורסם

בדקנו לא מעט CD שנצרבו ב LG שלו (מוזיקה), וב LG שלי (תוכנות שהתקנתי) חלקם לפני הרבה זמן, ולא היו שום בעיות (FW 2.18). הבעיה היא שאם הוא תקול, ותשים FW לא רשמי אתה עלול לאבד אחריות.

פורסם

שוב...הוא עושה בעיות עם מדיות ספציפיות ולא עם אחרות.

כל מה שהוא צורב, יוצא תקין לגמרי. רק שמדיות ספציפיות הוא לא יכול לקרוא.

לי זאת לא נשמעת כמו בעיית חומרה, גם לא לחנות שממנה קניתי. אין לי בעיה לאבד אחריות, זה 500 ש"ח מקסימום. ואפשר תמיד לחזור אחורה אם לא מרוצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים