עבור לתוכן

Gigabyte GA-K8NXP SLI + 3D1 6600GT x 2

Featured Replies

פורסם

לפרטים כנסו

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8670

עכשיו האם כדאי לקנות את זה, או שעדיף לקנות לוח אם אחר + כרטיס מסך בן זונה כמו

X850

מה דעתכם... שווה? לא שווה? מה עדיך? תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

אני הייתי הולך על X850 עם לוח אחר

פורסם

שכח מזה עדיף כבר ללכת על ה6800 gt

פורסם

תראה- מצד אחד אם תפרק את המחיר- יש לך כאן כרטיס בSLI (כרטיס לא רע אבל לא HIGH END), +לוח אם בSLI ומלא פיצ'רים מגניבים, כחל זה בא ביחד, מובטחת תאימות של 100 אחוז, בוא נגיד שלוח SLI היום עולה בסביבות ה1000 שקל- מה שמשאיר 2600 שקל לGT SLI6600

אהמ... חסכון בכסף עצום אתה לא תראה כאן- אם המטרה שלך היא באמת לקנות לוח יקר וכ.מסך יקר (כך שההשקעה שלך על הלוח ועל הכ.מסך גם ככה תהיה בסביבות הסכום הזה...) אז יש מה לשקול את ההצעה.

לצד השלילי: זה עדיין המון כסף. הבדיקה של 3DMAK 03 - לא הייתי מסתמך עליה בעיניים עצומות- תבדוק את הביקורות העולמיות של הכרטיס הזה (לא חסר)- אם אכן זו התוצאה אז סבבה- כרטיס עם ביצועים סופניים.

עוד דבר שאתה צריך לבדוק הוא- כשתרצה להחליף את הכ.מסך- הלוח יתמוך בכרטיסים אחרים? כי בנתיים זה נראה כלוח שבנו במיוחד בשביל הכרטיס. (חשוב מאוד לאופציות השדרוג העתידיות)

קח בחשבון שאם בעתיד תרצה למכור אותו-סיכוי קלוש שתצליח- היות והיחידים שיוכלו להפעיל את הכ.מסך הזה זה בעלי אותו הלוח אם.

תבדוק ביקורות על הלוח, תבדוק ביקורות על הכ.מסך- תעשה חישובים של לקחת חלקים בנפרד ומה זה יעלה לך - אם יוצא לך משתלם ואותם ביצועים- קח ותהנה. אם לא אז לא.

על X850 ... לא יודע אם הייתי הולך- אמנם זה הכרטיס הכי חזק בשוק- אבל זה גם הכרטיס הכי יקר בשוק- להוציא על כרטיס מסך לבד מעל 3000 שקל נראה לי ממש לא פרקטי (במיוחד שלא כזה בטוח שהוא יהיה טוב בהרבה אם בכלל מהשילוב הזה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים