פורסם 2005 בפברואר 220 שנים שלום רציתי לברר פעם אחת ולתמיד איזה אנטי וירוס יותר טוב אני יודע ש Norton יותר מפורסם אבל זה לא עושה אותו יותר מוצלח רציתי המלצה ממישהוא שקצת מבין איזה אנטי וירוס כדי להתקין במחשב תודה על העזרה אודי
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים With NO DOUBT , KASPERSKY, he is much better, light and does better job, new updates every couple hours... Use the "Search" button to search threads about that issue, their is a lot !
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים ללא ספק קספרסקי הרבה יותר טוב יותר קל על המערכת הרבה הרבה יותר יעיל מבחינת הגנהויש עוד הרבה
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים זאת אפילו לא שאלה! ברור שקאספרסקי! לדעתי נורטון ממש גרוע! הוא תופס המון משאבים, לא מוצא הרבה וירוסים ועוד כל מיני חסרונות ומגרעות...לעומת זאת קאספרסקי הוא האנטי וירוס הכי טוב שיש לדעתי! והוא עושה כמה פעמים ביום עדכון אוטומטית.
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים לא יודע מי יותר טוב כי לא ניסתי את קרספרסקי עדיין.... אני עם NORTON מ 2003 וכל שנה הוא נעשה יותר גרוע... עכשיו כשאני צורב, אני חייב לבטל את ה AUTOPROTECT אחרת הצריבה חרא... גם בפועל מאז שיש לי NORTON הוא לא מצא לי אף וירוס במחשב...
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים תתקין קספרסקי מומלץהוא עושה עידכון אוטומאטי לחתימות כל שעהבברית מחדל זה כל 3 שעות אבל משתחרר עידכון כל שעה ואפשר להגדיר לו להתעדכן כל שעה
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים נורטון חרא...מה שהכי עצבן אותו בו זה הפיגור שלו..הוא מוצא וירוס ולא מצליח למחוק..נו מה זה רציני? אני האנטי וירוס או הוא?קאספרסקי מצויין, ממליץ בחום!
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים תגידו, העדכון וירוסים האוטומטי של KASPERSKY עובד כמו ב NORTON ? לא עושה בעיות זיהוי (אם אתם מבינים למה אני מתכוון....)?
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים קאספרסקי זה האנטיוירוס לפי דעתי מגן כמו שצריך בלי התרעות שווא לא לוקח יותר מדיי משאבי מערכת ומתעדכן כל שתי שניות בערך...
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.18 (release date: December 22, 2004)הכי אחרונה אבל יש גם גרסה 5.0.19 בדרך
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים כמה תיקונים:לא יוצא עדכון כל שעה, אלא אפשר להגיד לו שיבדוק כל שעה. בדרך כלל ממה שאני שם לב, בדרך כלל כל 2-3 שעות יוצא עדכון.הגרסה הכי חדשה שלו היא 5.0.227לפותח הדיון - כמו שאתה רואה, כולם פה בדעה אחת שקספרסקי יותר טוב מנורטון, ולפי דעתי, הוא גם הכי טוב מבין כולם (ניסיתי די הרבה).
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים השוואה נחמדה למרות שקספרסקי לא מופיע בה :-[ http://www.anti-virus-software-review.toptenreviews.com/ אם אתה לא קונה אז אל תוריד את גירסאת ה PRO כי אי אפשר לפרוץ אותה ;D אפשר אבל לא נפרט בעניין :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.