פורסם 2005 בפברואר 120 שנים טובם אני צריך למצוא נוזל לא יקר לא רעיל שאין לו ריאקציות כימיות עם נחושת ואלומיניום שנקודת הרתיחה שלו היא בסביבות ה30-40 מעלותאני צריך את זה לבניית מכשיר לקירור למעבד אבל אני קודם צריך למצוא נוזל מתאיםתודה מראש.
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים ^או אחד מהמשפחה...אגב, קיבול החום של מים הוא הכי גדול בטבע, מה שאומר שקירור במים הוא הקירור הכי יעיל. (אתה צריך להשקיע יותר חום= אנרגיה, כדי להעלות את הטמפ' של המים במעלה... במילים אחרות, המים יתחממו פחות מחומרים אחרים, בקירור של המעבד, וישמרו על הטמפ' שלו נמוכה יותר...)
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מחבר טוב הינה תופיק שפרסמתי על זה באוברקלקוינג וקירורhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=105472.0
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים במה הת'ראד הזה אמור לעזור בדיוק? אגב, אם אתה בונה על זה שהמעבד יהייה על 40 מעלות, אז כבר עדיף קירור מים...
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים מחבר לא הבנתם כל כךהמטרה היא לא תוצאות מדהימות אלה שקט וגם אתה חוסך את הכסף על המשאבת מיםובנוסף מומלץ שהביצועים שלה יהיו טוביםלמרות שבכל זאת החלטתי שאני לא הולך באמת לעשות את זה אבל רעיון נחמד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.