פורסם 2005 בפברואר 120 שנים DXG(Dual Xpress Graphics) supported -מאפשר סני כרטיסי מסך כמו SLi רק שלא חייבים כרטיסים של nVidia אלה שאפשר לשים 2 X850 XT PE זה נכון?
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים DXG(Dual Xpress Graphics) supported -מאפשר סני כרטיסי מסך כמו SLi רק שלא חייבים כרטיסים של nVidia אלה שאפשר לשים 2 X850 XT PE זה נכון?כן זה נכון רק שזה אפרי רק בדגם הUltra-D
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים אני כל כך שונא אותך על העובדה שאתה בעליה (הגאה, אם תרשה לי להוסיף) של מערכת אקסטרים כזאת.\:
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים נעה הם אלופי העולם בלהכניס מוצרים לאתר הרבה לפני שהם מקבלים אותם עריכה:איזה מחיר דפקו שם - 2465 ש"ח לגירסת SLI :yelclap: :yelclap: ד"א, מי קנה את ה FX5800ULTRA שהיה בקטיגורית הענתיקות?! ;D ;D ;D ;D ;D מזל טוב אח שלו
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים הניאו 2 הלך לעולמו... תסתכל בחתימה שלו ..שדרך אגב צריך לעדכן אותה ;D נ.ב. : cupra אם אתה לא רוצה ת'ניאו 2 ... תביא לי אותו (למרות שהוא נפטר בנסיבות מצערות).... שאני יחוש את עצמי כבעל חומרה מתקדמת...
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים תתחדש ועוד חשבתי שאני משקיע בחומרה מתקדמת :-[ הלוואי עליי הלוח הזה, בנתיים נישאר עם ה NEO2 :'(
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מה ההדל בין דגם ה - DR לדגם - D?האם ניתן להשתמש ב- OCZ BOOSTER עם הלוח הזה?
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים הוא היה חייב להחליף כרטיס מסך כי ה XT הוא PCI ועל הלוח החדש יש רק חריצי PCIe
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים כל הכבוד קופרה סוף סוך יש אחד שמשקיע בחומרה שלו יאללה אני רוצה לראות תוצאות OC !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.