עבור לתוכן

המלצה של אימיול טוב...

Featured Replies

פורסם

מסתבר שהאימיול לא חוקי...

פורסם

אישית...

אני אהבתי את המוד של xvoom..

הנה הקישור להורדה:

http://www.xvoom.co.il/eMule_XvooM_2.1.exe

המספר הסידורי נמצא ב:

http://www.xvoom.co.il/key.txt

זה לא ווארז.

למי שחושב שזזה ווארז שיכנס לכתובת הזו:

http://www.xvoom.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=34005&sid=9b2b091ecec02f02f183eb32239efdf0#34005

להם יש את המניעים שלהם לשים מספר סידורי.

פורסם

זה חוצפה !!! דבר ראשון התוכניות האלה לא חוקיות, כי הם לא נותנים להוריד את הקוד מקור שלהם (כפי שמתחייב מה GPL LICENSE שיש ל EMULE שעליו הם מתבססים), ולכן הן לא חוקיות (בלי קשר לתוכן שאותו מורידים מהן)....

דבר שני, אתה בשוק ? למה לסמוך על תוכנת שכמה ילדים ישראלים מפגרים כתבו, שמכילה בטח כמה BACKDOORS בפנים (או דברים אחרים), שאין לך יכולת לדעת מה היא עושה, כי הם לא מפרסמים את הקוד מקור שלה ?!?!?!?!?

התגובה הזו מתייחסת ללינק שניתן הפוסט הראשון, בשני שמתי לב שהם כן מפרסים את הקוד מקור (ה XVOOM הזה)...

פורסם

לפי דעתי ה mod הכי טוב הוא של warezfaw

אבל בינתיים חזרתי ל "מקורי" של emule project

בכל אופן מהישראלים של warezfaw עובד הכי חלק

פורסם

אל תיגעו בכלל במודים הישראלים. המתכנתים שלהם בכלל לא מבינים משהו מהחיים שלהם ובנוסף לזה רובם המוחלט חסום על-ידי מודים יותר פופולריים ואפילו על ידי האימיול המקורי.

פורסם
  • מחבר

אם דיברת על מה שאני הבאתי זה חוקי לגמרי ולפי מה שראיתי ניתן להוריד את הקוד מקור מהאתר...

והיא פשוט תוכנה טובה...

פורסם

אם דיברת על מה שאני הבאתי זה חוקי לגמרי ולפי מה שראיתי ניתן להוריד את הקוד מקור מהאתר...

והיא פשוט תוכנה טובה...

אז זהו, שהלינק שהם נותנים הוא של הקוד מקור של ה EMULE המקורי, בלי השינויים שהם הכניסו בו...

ההסכם שימוש בקוד מקור של ה EMULE המקורי (GPL), מציין במופרש שאם אתה מפיץ את השינויים שעשית ל EMULE, בלי הקוד מקור (כפי שהתוכנה המפגרת הזו עושה), אז אתה עובר על החוק, משמע הלינק שהבאת לא חוקי, ברור ?

וגם שוב, זה לא הגיון בריא להוריד תוכנה שאיזה כמה ילדים שינו דברים, בלי לדעת מה הם עשו (איך אתה יודע שהם לא שמו BACKDOOR למשל?)

היי.. שמתי לב שהמפגר שם ICQ שם 5080121 ... אתם מוזמנים לשלוח לו הודעה על כך, שזה לא חוקי מה שהוא עושה...

פורסם
  • מחבר

טוב לא ידעתי...

תודה על ההסבר... כאילו זה בכלל לא חוקי מה שהוא עשה???

פורסם

דבר ראשון, תמיד אפשר ללחוץ על הכפתור ערוך בפוסט הראשון שלך ולהעיף משם את הכתובת...

דבר שני, זה לא חוקי, כי הוא לא נותן את הקוד מקור של השינויים שהוא עשה ל EMULE המקורי... אם הוא היה נותן אותם, אז זה היה חוקי..

פורסם

אימיול שלא מזמן גיליתי קוראים לו szemule והוא אימיול די טוב, הכי טוב שעובד אצלי ורציתי לשתף אותכם בו...

www.szemule.coo.co.il

תהנו...

הוא צודק.

יש לי כזה,הוא הוריד לי קובץ של 100MB באיזה 50.5KB וממשיך לעלות :)

פורסם

תגיד, HEWBNIK אתה סוג של ? לא רק שאתה ממשיך את הדיון, אתה נותן את הלינק הלא חוקי שוב ?

להזכיר לכם:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=59719.0

1. תוכן הודעות: אין לשלוח הודעות לא חוקיות על גבי הפורום. ווארז, פריצות, והורדה לא חוקית הם לא נושא לדיון פה. כמו-כן, הודעות סתמיות וחסרות תוכן, או כל סוג של ספאם, לא מקובלים.
פורסם

ווואוווו,Ice break למה אתה כל כך תוקפני?(או שזה רק נדמה לי?)

ושניה,אני קראתי את ההודעות הקודמות ואני לא לגמרי מבין מה רע באימיול לא חוקי(חוץ מהפרה של חוקי הפורום(ברוסיה הקומוניסטית היו משפדים אנשים על מקל בגלל דברים כאלה :))).

ומה זה אומר בכלל אימיול לא חוקי?

הרי לפי מה שאני מבין אנשים מסוימים לקחו תכנה קיימת(אימיול מקורי) וערכו בה שינויים.התוצאה היא תכנה שהיא  קניינם הרוחני(הרי התכנה המקורית הייתה בקוד פתוח) שהם החליטו להפיץ בעולם.

אז דבר אחד רע שהבנתי הוא שהם הסתירו את הדרך  שבה הם עשו את התכנה ולכן הם יכולים לכניס דלתות.אבל מה מונע מהם לפרסם את הקוד של האימיול שהם יצרו אבל בלי הדלתות,ואת הדלתות להכניס בלי שידעו על זה?

ד"א מה אפשר לשנות באימיול שמשפר מהירות?(HEWBNIK כתב שזה על מהירות טובה).

פורסם

ווואוווו,Ice break למה אתה כל כך תוקפני?(או שזה רק נדמה לי?)

ושניה,אני קראתי את ההודעות הקודמות ואני לא לגמרי מבין מה רע באימיול לא חוקי(חוץ מהפרה של חוקי הפורום(ברוסיה הקומוניסטית היו משפדים אנשים על מקל בגלל דברים כאלה :))).

ומה זה אומר בכלל אימיול לא חוקי?

הרי לפי מה שאני מבין אנשים מסוימים לקחו תכנה קיימת(אימיול מקורי) וערכו בה שינויים.התוצאה היא תכנה שהיא קניינם הרוחני(הרי התכנה המקורית הייתה בקוד פתוח) שהם החליטו להפיץ בעולם.

אז דבר אחד רע שהבנתי הוא שהם הסתירו את הדרך שבה הם עשו את התכנה ולכן הם יכולים לכניס דלתות.אבל מה מונע מהם לפרסם את הקוד של האימיול שהם יצרו אבל בלי הדלתות,ואת הדלתות להכניס בלי שידעו על זה?

ד"א מה אפשר לשנות באימיול שמשפר מהירות?(HEWBNIK כתב שזה על מהירות טובה).

הרשיון ש EMULE מופץ דרכו, GPL, קובע שאם אין קוד מקור לשינויים שעשית, אסור להפיץ אותו, פה הם מפיצים בלי הקוד, לכם זה לא חוקי...

אפשר לשחרר את הקוד ולשים BACKDOOR בקובץ הרצה, הסבירות לקח הרבה יותר נמוכה (אם כי קיימת), כי לרוב אז אנשים יכולים לבדוק האם השינויים מועילים או לא.... (וגם אפשר לקמפל בנפרד ולהשוות את הקבצים, אם כי זה לא מדויק)....

אי אפשר לשפר יותר מדי, לרוב השיפור זה שאתה מצליח לעשות LEECH יותר טוב בלי לתת UPLOAD בכלל, ואז אולי הקצב DOWNLOAD משתפר, למרות שלא ניסתי אישית.. אבל שוב EMULE זה פרוקוטול די דפוק לעומת BITTORRENT ככה שאי אפשר להשיג מהירויות כאלה...

פורסם

אמממ......אהההה,אייוה :kopfpatsch:

עד עכשיו חשבתי שקוד פתוח  זה אומר שיש קובץ מסוים(ב WORD או כל תכנה אחרת) שמראה איך כתבו את התכנית,ויש תכנית והם באים בנפרד.

לפי הדברים שלך אני מבין שקוד פתוח זה בעצם האפשרות לפתוח את התכנית עצמה באיזושהי צורה(באיזו?) ולראות איך היא מורכבת.

זה באמת יותר הגיוני. :kopfpatsch:

אז יש לי 2 שאלות:

1)באיזו שפה כותבים את האימיול?

2)למה יש מודים שונים?מה שונה בהם?

(וגם אפשר לקמפל בנפרד ולהשוות את הקבצים, אם כי זה לא מדויק)....

איך אתה יכול לראות מה ההבדל אם יש הבדל נורא קטן,רק באיזה כמה שורות וזהו?

פורסם

1. קוד פתוח, הוא אומר שבנוספת ליכולת להשיג את קובץ ההרצה הרגיל (EXECUTABLE), אתה מקבל את הקוד מקור (SOURCE CODE) שכתבו את המוצר איתו. עכשיו יש הרבה מודלים של רישוי לקוד פתוח, שכל אחד אומר בעצם, מה מותר לך לעשות עם הקוד של המוצר ומה לא....

2. EMULE כתוב בשפת C++ בסביבת העבודה של VISUAL C++

3. יש הרבה מודים, הרבה פעמים כי אנשים סתם מתלהבים שהם יודעים לשנות שורה בקוד, והם יכולים לפרסם את זה. בתכלס אפשר לעשות הרבה שינויים (כמו לשנות את שיטת ה CREDIT של המשתמשים בתוכנה, או סתם תוספות, כמו שליטה טובה יותר במגבלות המהירות, לראות סטיסטיקות, אפשרויות כמו WEBCACHE שהתחילו ממודים וכו')...

4. בגדול מספיק שיהיה שינוי של אות אחת בקוד מקור, והתוצאה הסופית תהיה שונה, כי הרי קובץ הרצה נבנה מפקודות הקוד, ואם אתה משנה משהו בקוד, גם קובץ ההרצה משתנה (אבל יש סיבות אחרות לשינויים בקובץ ההרצה, כמו שימוש במערכות אחרות לקימפול, ו/או באפשרויות קימפול שונות)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים