פורסם 2005 בינואר 3120 שנים אני מדבר על זכרונות DDR שיעבדו בטכנולוגיית ה-DualDDR במהירות PC3200 בנפח 512MB כ"א. איזו חברה עדיפה מבחינת תזמונים נמוכים , OC , ביצועים , אמינות ? תודה רבה !
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים לי יש 1024 של A-DATA 400mhz זיכרון מעולה שווה כל שקל ששילמתי. ביצועים שלו מצוינים.בקשר לOC , קשה לי להגיד כי לא עשיתילדעתי לא צריךהחיסרון היחיד שלו זה המחיר, די יקר לא כמו CORSAIR כמובן
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים עם טווינמוס אני יודע שיש קצת בעיות תאימות בכמה לוחות , על A-DATA לא שמעתי שום תלונות , הייתי הולך עליהם(שמעתי עליהם רק טובות...)
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים מחבר עם טווינמוס אני יודע שיש קצת בעיות תאימות בכמה לוחות , על A-DATA לא שמעתי שום תלונות , הייתי הולך עליהם(שמעתי עליהם רק טובות...)וואלה תודה לך ולשאר :-)מצאתי את המחשב שאני רוצה וכדאי לקנות :-)נ.ב.איך אני עושה חתימה כמו שלך ?
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים twinmos speed preimumאולי GSKILL?למה לא gskillד"אמאוד תלוי בצרכים שלךאם אתה למשל רוצה לקודד-twinmos speed preimum- םע מתח גבוה(vmod או בוסטר)יכולים להגיע רחוק מאוד ב-2-2-2או 2.5-2-2וgskill יגיעו לך למהירויות אסטרונומיותhttp://www.gskill.com/forum/index.php?showtopic=9אבל יעשו תזמוני 2-2-2 "רק" עד 230 או משהו באיזורa-data גם בחירה טובהאם כי פחות מהשתיים האחרות לטעמי(ובטח שפחות מהgskill)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.