עבור לתוכן

ניסיתי הכל

Featured Replies

פורסם

שלום וערב טוב.. זה היום הראשון שלי והנושא הראשון שלי.. אם זה לא הפורום הנכון עמכם הסליחה.. ???

יש לי מחשב פ3 128 ראם..

כשאני מנסה לגלוש... אחרי זמן לא מדויק... נותן לי שגיאה... ושהוא צריך לסגור את ה אקסיפלוריר (יש לי ie6 ) עדכנתי את החלונות... את האקסיפלוריר... עשיתי פורמט 9 פעמים.. יש לי אנטי-וירס נורתון 2005.. יש לי פיירוול ( שאני יודע לעבוד עלין מצויין ) .. יש לי אנטי-ספאם...

השגיאה היא ב flash.ocx .. מחקתי את הפלאש באופן נכון שהראו לי באתר של מיקרוסןפת.. עשיתי התקנה מחדש.. לא עזר... העתקתי קבצים מחבר שהפלאש עובד אצלו מצויין.. לא עבד.. התייעצתי עם מיקרוסופט באתר לא יכלו לעזור.. גם לא 3 טכנאיים..

מחקתי את הקובץ והמחשב עובד מצויין... אבל בלי פלאש.. זה לא כלכך טוב...

בבקשה לעזור חברה... כזה ממש חידה שצריך לפתור..

:nixweiss::bash::screwy: :'( :'(

פורסם

אחי אני לא יודע אם זה יכול לעזור לך אבל שווה לך לנסות.

תוריד דפדפן אחר :

http://www.mozila.org

Firefox Start Page

פורסם

ברוך הבא!

זה הפורום הנכון, אבל יש בעייה עם הכותרת שנתת לת'ראד. לפי חוקי הפורום, הכותרת צריכה להיות עניינית ולתת מושג על תוכן ההודעה, לדוגמא: "יש לי בעייה מוזרה בIE"...

תהנה :)

פורסם
  • מחבר

אני אוהב את האקספלוריר...ניסיתי את מוזילא... ניטסקיפ.. והרבה..אבל לדעתי.. רק אקספלוריר..

ואני אהיה מאוד שמח אם הבעיה הזאת תפטר והאקספלוריר ישאר

:-\ :'( :kopfpatsch:

פורסם

אני אוהב את האקספלוריר...ניסיתי את מוזילא... ניטסקיפ.. והרבה..אבל לדעתי.. רק אקספלוריר..

ואני אהיה מאוד שמח אם הבעיה הזאת תפטר והאקספלוריר ישאר

:-\ :'( :kopfpatsch:

תנסה מה שאמרתי, במידה וזה יעבוד זה יהווה לך פתרון זמני עד שתפתור את הבעיה באקספלורר...

פורסם

תנסה מה שאמרתי, במידה וזה יעבוד זה יהווה לך פתרון זמני עד שתפתור את הבעיה באקספלורר...

אני לא בטוח אם זה קשור, אבל אולי הזכרון RAM שיש לך לא מספיק לגלישה וזה עושה בעיות. תעשה CTRL-ALT-DEL ותבדוק כמה זכרון פנוי יש לך מתי שאתה פותח כמה דפי אינטרנט.
פורסם
  • מחבר

??? :-[ :'( :nono:

ניסיתי הכל

היה לי אינטרניט לפני שנתיים עם אותו מחשב אבל את ה 0.5mb .. עכשיו יש לי את ה 1.5mb .. האם זה קשור..

והבעיה קורה אפילו אם חלון אחד נכבה.. דרך אגב.. מה שקורה שהמחשב נותן לי בעיה.. וסוגר החלון..

זה ממש מב**

הצילו

:s05:

פורסם

כמו שאמרו פה

תוסיף RAM

ותעבור ל FIREFOX ..

פורסם

אני לא בטוח אם זה קשור, אבל אולי הזכרון RAM שיש לך לא מספיק לגלישה וזה עושה בעיות. תעשה CTRL-ALT-DEL ותבדוק כמה זכרון פנוי יש לך מתי שאתה פותח כמה דפי אינטרנט.

אחי תתפלא ש-128 זה מספיק ויותר לגלישה.

אני עכשיו גולש עם 64SDRAM PCI 100 הכל עובד אחלה לא שיא המהירות אבל אין בעיות.

יש לי לפחות 5 דפים של הדפדפן פתוחים + ICQ + WINAMP.

ברור שהמחשב עובד לאט אבל לא נתקע או עושה כל בעיה אחרת שצוינה פה.

כנראה, הודות למעבדי הפנטיום המעולים. יש לי פנטיום 3 1000 מגה הרץ עם GFRORCE 4 MX.

אתה צריך לראות איך המחשב הזה מריץ לי CALL OF DUTY או NFSU.

פורסם

פותח הדיון - תשנה בבקשה את הכותרת שלך , על מנת שהדיון לא ינעל.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

פורסם

אחי תתפלא ש-128 זה מספיק ויותר לגלישה.

אני עכשיו גולש עם 64SDRAM PCI 100 הכל עובד אחלה לא שיא המהירות אבל אין בעיות.

יש לי לפחות 5 דפים של הדפדפן פתוחים + ICQ + WINAMP.

ברור שהמחשב עובד לאט אבל לא נתקע או עושה כל בעיה אחרת שצוינה פה.

כנראה, הודות למעבדי הפנטיום המעולים. יש לי פנטיום 3 1000 מגה הרץ עם GFRORCE 4 MX.

אתה צריך לראות איך המחשב הזה מריץ לי CALL OF DUTY או NFSU.

אני פעם גלשתי עם 64 RAM עם WIN 98 וזה היה ממש איטי! ההארד דיסק כל הזמן עבד כי לא היה מספיק זכרון וכל הזמן היה שימוש בVIRTUAL MEMORY.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים