פורסם 2005 בינואר 3020 שנים כל בדיקת מהירות קריאה תקועה על X4 וב-nero infotool לא משנה איזה DVD אני מכניס הוא מראה מהירות קריאה X4מה זה החרטה הזה?
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר אני מדבר על מהירות קריאהבבדיקת מהירות קריאה עם DVDinfopro קיבלתי שהמהירות סיבוב תקועה על X4 לכל אורך הבדיקה.נסיתי את זה על MCC
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים כן, הבנתי את זה. התכוונתי לבדיקת קריאה גם עם ה DVDinfo.בכל מקרה, ה FW זה ה BETA האחרון?מדיות עצמן 4X?
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר משום מה אני לא מצליח לנסח הודעה בלי שזה יזרוק לי את ה-abuse המעפן הזהאחד הדיסקים זה וורבטים שנצרב במהירות מקורית של X8MCC
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר אכן אחת התופעות היותר מוזרות העפתי את ה-FW המעפן הזה וחזרתי למקורי וזה הסתדר תמוה מאד.... מה שהכי מעצבן זה שצרבתי DVD+R עם booktype (בהצלחה) על וורבטים DVD+R X8 והנגן המעפן של Gretz שקיבלנו חינם בתקופת האבן עדיין לא קורא אותו תודה על העזרה
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים ולקרוא DVD-R הוא יכול (צרובים)? אם כן,האם האמת הוא קיבל את ה ביטסטינג שנתת לו,הצורב כמובן?
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים מחבר הוא לא קורא בכלל צרובים לצעריוכן ב-dvdinfipro ב-media infi מופיע dvd-rom ב-book type ככה שזה עבד...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים HOLY, DVD קורא צרובים ניתן להשיג היום ב 200ש"ח, ברור שאיכות הרכיבים והגימור לא יהיה משהו, אבל מכשיר כזה יכול להחזיר שנה שנתיים עד השיכלול הבא.
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים מחבר ברור שזה זול אבל לא נוציא כסף על משהו שכבר יש לנו...זה DVD שני בבית, יש אחד של טושיבה שקורא הכלחשבתי אם כבר יש booktype יש פיתרון אבל זה לא ממש עזר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.