פורסם 2005 בינואר 3020 שנים יש לי את הלוח MSI K8N NEO 2 ויש לי 2 הארד דיסקים מחוברים (בחיבורים הימניים לא אלו שקרובים למעבד) ושאני מחבר עוד הארד דיסק שלישי המחשב לא עולה.יכול להיות שאני צריך להגדיר משהו בביוס ואם כן אז מה?
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים did you try plugging only that one drive alone ? (or any other combination ..)
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר 1 מה ז"א SATA 1,2 לא נעולים? איך אני בודק ??2 לא עולה זה באחד החיבורים המחשב לא עושה פוסט ובשני הוא נתקע על המסך טעינה של הווינדוס.
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים בביוס כל ה-4 SATA על enabled?זה שני בקרים שונים של 2 כל אחד או בקר אחד גדול של 4?
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים לא בהכרח, כשאני חיברתי את ה-SATA בנוסף ל-IDE זה נתקע כל פעם בטעינה של הוינדוס עד שקינפגתי אותו כמו שצריך לביוס.זה שרכיב מבוטל בביוס ומחובר יכול במקרים מסויימים לעשות בעיות.תבדוק בביוס שהבקר השני מוגדר על SATA רגיל ולא RAID (אם יש אפשרות כזאת)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.