פורסם 2005 בינואר 3020 שנים לדוגמא מופיע לי "? XXX XXXX XXX" במקום "XXX XXXX XXX ?" (בעברית)יש איזה תוכנה שהופכת את זה או משהו לעשות בנידון?
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים ניסית את שילוב המקשים: control+shift זה ישנה את מיקום הסמן בתיבת הטקסט ככה שזה יכתוב נורמלי. אם אתה מחפש תוכנה להפיכת מילים, אז הנה התוכנה המושלמת: הפוך על הפוך- http://www.freeware.co.il/hebrew/hebrew.zip בהצלחה
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר לא הבנתמדובר פה בכתוביות שהורדתי באיזה אתרכשהכתוביות מופיעות בסרט הסימן בסוף שורה (נקודה או פסיק) מופיעה בתחילת השורה במקום בסופה.
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים תוריד תוכנה לעריכת כתוביות מהאתר:www.subs.co.ilפתח את הקובץ דרך התוכנה,תסמן את כל הכתוביות, ואז תלחץ ctrl+shift.או, בדרך יותר קשה, פתח את הקובץ עם notepad.תעבור את שורת כתובית אחת אחרי השנייה ותהפוך אותה עם הפוך על הפוך...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מחבר הפוך על הפוך יהפוך לי את כל הטקסט לא? הוא יהפוך את סדר האותיות בכל מילה.הבעיה שלי היא רק שסימן סוף משפט מופיעה בהתחלה במקום בסוף.ומה יעזור בדיוק ctrl+shift? זה רק יציג לי את זה עם יישור לצד שבחרתי, זה ממש לא ישנה את הדרך בה זה יוצג אחר כך על הסרט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.